Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
igok
23.08.2009 11:21 - Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
VIP
dakujem kolegom z klubu za navod na opravu tachometra postupoval som podla postupu, len na tu osku som pouzil vrtak 1,3 mm lebo som doma iny nenasiel Menej zrucnym odporucam pouzit stojanovu vrtacku, koli dodrzaniu kolmosti. Ja som sa to pokusil navrtat rucnou vrtackou a tak sa mi zviezol vrtak az mi doslo z toho zle Nastastie som zavrtal tak mimo ze mi ostala druha sanca na navrtanie osecky Tuto sancu som uz nepremarnil a pomaly a v klude som dierku navrtal Osecku som zaistil proti vypadnutiu kapkou sekundaku zvonka.
Tachometer funguje perfektne. Presnost som si overil pomocou systemu zdvihania podvozku. Nastavil som max vysku a pohol som sa . Pri 10 km/h som dostal prvu hlasku a pri 40km/h dalsiu hlasku o neatorizovanom pouziti vysky podvozku. A este som si to overil tym ze som si tempomatom nastavil rychlost 40, nechal ustalit a potom som skusil zdvihnut podvozok. Ked som bol presne na 40 auto sa zdvihlo, ked som len raz pridal tempomatu, tak som dostal hlasku a auto kleslo. Takze si myslim ze uz nepotrebujem ziadnu kontrolu presnosti merania.
No, a kto by stale nebol spokojny s takouto skuskou, nech si necha rychlost zmerat Policajtom. A ak ich ukeca, tak to mozno bude lacnejsie ako v servise

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator