Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: stáčím, stáčíš, stáčíme...
Ales
22.08.2009 22:20 - Re: stáčím, stáčíš, stáčíme...
99
Když jsem kupoval auto, vybíral jsem různě po čechách na různých internetových bazarech a když jsem našel něco co by se mi líbilo, vždycky jsem si nechal nadiktovat VIN a zavolal do Citroenu, kde mi koukli na historii záznamů a nestačil jsem se divit. Z 8 aut co jsem si vybral nebylo ani jedno se stavem tachometru vyšším něž poslední záznam v servisu. Takže stočeno. Tam kde mi nechtěli dát VIN mi bylo jasný proč, takže jsem o tom ani neuvažoval. Měli fakt zajímavý důvody. Hlavně, že bych to mohl zneužít.
Jelikož to mám kousek do Německa, rozhodl jsem se, že to koupím tam. To už jsem ale dělal přes chlapíka co sem auta dováží, nicméně to byl ko.ot, kterej mne jen vykukal a tahal za fusekli. Nakonec, když jsme měli pro auto ject a já z něj dostal ten VIN, že si to ještě pro sichr ověřím, bylo to zase stočený. Jak u blbých na dvorečku...
Nakonec jsem to koupil opravdu z Německa z bazaru, s pomocí známýho co vozí skoro nový luxusní bavoráky nebo audiny a původně jsem myslel, že do citroenu ani nepůjde. Jel pro jedno auto někam kolem toho co jsem nakonec koupil, ale podle VINu jsem si to stejně ověřil, když jsme tam dorazili. Těch pár kaček navíc za telefon už mne nezabilo. Sice jsem to koupil se 195000km na tacháči, ale byly jistý. Sice jsem pak musel nechat repasovat převodovku, ale to už je jinej příběh... , km byly OK.

Ty "stáčeče" bych nakopal dopr....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator