Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rada při koupi C5
Froggy
15.08.2009 20:18 - Re: Rada při koupi C5
Za?iato?n?k
Nemějte strach, na naleštěnou parádu taky nevěřím Abych objasnil jak je to s původem a důvěryhodností auta: Kamarád (automechanik) který ta auta tahá z F má ve Francii známého, který mu dohazuje auta vykoupená a prodávaná pojišt'ovnou po škodné události (nevím přesně jak to funguje ani zda je to úplně legální ). Tohle auto bylo taky "bourané" a to tak, že jsou promáčklé páté dveře takovým způsobem, že nejdou vyklepat-vypadá to, že nedobrzdil nějaký náklad'ák-je to vysoko- a ještě trochu prasklý nárazník-nic jiného to neodneslo. O tom, že to majitel zřejmě ani nechtěl momentálně prodávat svědčí právě ta červnová serviska-jsou úplně nové zadní kotouče (které prý podle zkušeností kámoše mění při serviskách ikdyž to zrovna není potřeba-výdělek je výdělek ) a také nová poslední část výfuku.
To Darja: Jojo, 15 let a v poho. Jen levý přední se po větším zahřátí malilinko vlnil a trošku kopal do pedálu, ale nic hrozného. Jo a originál baterka tam vydržela 11 let a až poslední zimu při -15 zradila.
S tou diagnostikou je to asi dobrej nápad.
A když bude vše OK, myslíte tedy že za tu cenu to je dobrej kup? Asi to zní jako blbá otázka, ale já s o Citroeny nikdy nezajímal, takže vůbec nevím, jak se cenově pohybujou...
Díky za rady předešlé i budoucí

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator