| 
				29.03.2016 10:14 -
		diagnostika Bratislava a okolie
			 | 

2934145
			 | 

| 

| 

lukas113				
			 | 

| 
			  Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8			 |  
		 | 

| 

Nepoznate niekoho dobreho s diagnostikou v Bratislave alebo okoli? Dakujem. 
Auto vypisuje airbag fault a antipolution fault a nevieme preco  
Nepoznate niekoho dobreho s diagnostikou v Bratislave alebo okoli? Dakujem.
Auto vypisuje airbag fault a antipolution fault a nevieme preco :-((((

|  
				| 

| 

| 
				29.03.2016 15:29 -
		Re: diagnostika Bratislava a okolie
			 | 

2934219
			 | 

| 

| 

ivanivan				
			 | 

| 

| 

Jen diag můe i v BA Citroen, ale jinak bych asi navtívil Pieany (jumep). Zkus si hláky zadat do hledání a aspoň se zorientuje   .
Jen diag můe i v BA Citroen, ale jinak bych asi navtívil Pieany (jumep). Zkus si hláky zadat do hledání a aspoň se zorientuje :palec .

|  
				| 

| 

| 
				30.03.2016 14:23 -
			 | 

2934342
			 | 

| 

| 

risomas				
			 | 

| 
			  Město: BA, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 72			 |  
		 | 

| 

Okrem jumepa kde som bol zatial spokojny mozes skusit aj Michala Maasza v Cunove je to blizsie ale nikdy som tam nebol.
Okrem jumepa kde som bol zatial spokojny mozes skusit aj Michala Maasza v Cunove je to blizsie ale nikdy som tam nebol.

|  
				| 

| 

| 
				14.09.2018 14:46 -
			 | 

3180189
			 | 

| 

| 

karneval				
			 | 

| 

| 

Nahodou nepoznate niekoho kto by sa v ramci BA dosiel pozriet na nepojazdne auto?    
Nahodou nepoznate niekoho kto by sa v ramci BA dosiel pozriet na nepojazdne auto? :) :nevim

|  
				| 

| 

| 
				15.02.2021 16:52 -
		Re: Jakou autodiagnostiku
			 | 

3300721
			 | 

| 

| 

Johny				
			 | 

| 
			  Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 32			 |  
		 | 

| 

Ahojte klubaci 
Potrebujem poradi v jednom momente mi začalo vyhadzova tri rôzne chyby ( engine default, ASR/ESP default a parking senzor default) potreboval by som poradi , kto má v okoli Bratislavi dobrú diagnostiku. Fakt dobrú diagnostiku aby mi vedel poveda kde je chyba. Klasické autoservisy mi ukáu e je problém s motormi. Ak je tu klubak s diagnostikou v okolí PN, TT kžudne tam zabehnem. Dik za rady
Ahojte klubaci
Potrebujem poradi v jednom momente mi začalo vyhadzova tri rôzne chyby ( engine default, ASR/ESP default a parking senzor default) potreboval by som poradi , kto má v okoli Bratislavi dobrú diagnostiku. Fakt dobrú diagnostiku aby mi vedel poveda kde je chyba. Klasické autoservisy mi ukáu e je problém s motormi. Ak je tu klubak s diagnostikou v okolí PN, TT kžudne tam zabehnem. Dik za rady

|  
				| 

| 

|    |