| |  |
|
22.11.2009 11:30 -
Superzamykání
|
1428301
|
|
|
Lubik
|
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na následující věc.
Má každá C5 superzamykání?
Jde mi o to, že si myslím, že z počátku nešlo auto zvenku otevřít bylo zapnuté superzamykání) a teď otevřít jde. Asi jsem musel nějakým způsobem superzamykání deaktivovat. Lze ho nějak znovu aktivovat?
Díky za odpovědi.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na následující věc.
Má každá C5 superzamykání?
Jde mi o to, že si myslím, že z počátku nešlo auto zvenku otevřít bylo zapnuté superzamykání) a teď otevřít jde. Asi jsem musel nějakým způsobem superzamykání deaktivovat. Lze ho nějak znovu aktivovat?
Díky za odpovědi.
|
|
|
|
|
|
22.11.2009 12:28 -
Re: Superzamykání
|
1428302
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Superzamykání nemá každá C5, bylo za příplatek.
Superzamykání znamená, že pokud auto zavřeš DO, tak nejde ani zevnitř otevřít. Pokud by ti někdo rozbil okénko, kličkou z interiéru si nepomůže. Superzamykání je součástí alarmu.
To co ty popisuješ je spíš problém zámků, ne? Pokud jde auto otevřít, i když ho zamkeš.
Superzamykání nemá každá C5, bylo za příplatek.
Superzamykání znamená, že pokud auto zavřeš DO, tak nejde ani zevnitř otevřít. Pokud by ti někdo rozbil okénko, kličkou z interiéru si nepomůže. Superzamykání je součástí alarmu.
To co ty popisuješ je spíš problém zámků, ne? Pokud jde auto otevřít, i když ho zamkeš.
|
|
|
|
22.11.2009 12:28 -
|
1428303
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Neni nahodou superzamykani pouze to ze kdyz zamknes auto dalkovym tak ho nelze otevrit zevnitr klikou nebo ani spinacem u radia?
Trochu pozde ale prece.
Neni nahodou superzamykani pouze to ze kdyz zamknes auto dalkovym tak ho nelze otevrit zevnitr klikou nebo ani spinacem u radia?
Trochu pozde ale prece.
|
|
|
|
22.11.2009 17:05 -
|
1428317
|
|
|
Poffa
|
|
Město: Spišská Belá, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 244 |
|
|
Superzamykání manual strana 9.
Superzamykání manual strana 9.:-)
|
|
|
|
22.11.2009 20:16 -
|
1428325
|
|
|
Toman
|
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Když už se to tady nakouslo s tím odemknutím kličkou zevnitř. Co jsi o tom myslíte? Stále říkám, že taková Octavii si může nechat jenom zdát o výbavě C5, ale když jsem u Octavie zamkl auto, tak to nikdo zevnitř neotevřel, tudíž by to po případném rozbití okna ztížilo zlodějům se dostat do vozidla, ale moje C5 ač s navi, parkováky po celém autě a spoustě elektronických vychytávek, se po zatažení za vnitřní kličku vesele rozbliká a celá otevře! nešlo by to nějak přeprogramovat nebo jiná vychytávka? Někde jsem četl, že okna C5ky jsou nějak tvrzena, ale rozbít to musí jít určitě, třeba kvůli nehodě. Takže jak vy jste na tom?
Když už se to tady nakouslo s tím odemknutím kličkou zevnitř. Co jsi o tom myslíte? Stále říkám, že taková Octavii si může nechat jenom zdát o výbavě C5, ale když jsem u Octavie zamkl auto, tak to nikdo zevnitř neotevřel, tudíž by to po případném rozbití okna ztížilo zlodějům se dostat do vozidla, ale moje C5 ač s navi, parkováky po celém autě a spoustě elektronických vychytávek, se po zatažení za vnitřní kličku vesele rozbliká a celá otevře! nešlo by to nějak přeprogramovat nebo jiná vychytávka? Někde jsem četl, že okna C5ky jsou nějak tvrzena, ale rozbít to musí jít určitě, třeba kvůli nehodě. Takže jak vy jste na tom?:-o
|
|
|
|
22.11.2009 20:37 -
|
1428326
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Všechno zaleží na výbavě auta.
Když máš superzamykání, tak se snad dá i vypnout. A nebo zamkneš auto klíčem, a nezapne se. Já mám povrzeno, že když se auto zamkne, zevnitř neotevřeš
Všechno zaleží na výbavě auta.
Když máš superzamykání, tak se snad dá i vypnout. A nebo zamkneš auto klíčem, a nezapne se. Já mám povrzeno, že když se auto zamkne, zevnitř neotevřeš :-)
|
|
|
|
22.11.2009 21:39 -
|
1428327
|
|
|
Ales
|
|
Město: Vlachovo Březí, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Je to skutečně tak jak psala Darja.
Superzamykání je jen na některých autech a pokud je tam, nelze po zamčení otevřít kličkou zevnitř.
Stalo se mi, že jsem měl porouchaný zámek na zadních dveřích a po zamčení mi šly normálně otevřít dveře protože je to nezamklo a auto se rozblikalo.
Vyměnil jsem zámek, ale protože nový v servisu stojí skoro 4k Kč rozhodl jsem se ho sehnat z vrakáče starší, nicméně nebyl z auta se superzamykáním a tak mi ty jedny dveře po zamčení jdou otevřít zevniř.
Taky to je vidět na ceně, protože ten se superzamykáním je o něco dražší.
Je to skutečně tak jak psala Darja.
Superzamykání je jen na některých autech a pokud je tam, nelze po zamčení otevřít kličkou zevnitř.
Stalo se mi, že jsem měl porouchaný zámek na zadních dveřích a po zamčení mi šly normálně otevřít dveře protože je to nezamklo a auto se rozblikalo.:nevim
Vyměnil jsem zámek, ale protože nový v servisu stojí skoro 4k Kč:-o rozhodl jsem se ho sehnat z vrakáče starší, nicméně nebyl z auta se superzamykáním a tak mi ty jedny dveře po zamčení jdou otevřít zevniř.
Taky to je vidět na ceně, protože ten se superzamykáním je o něco dražší.
|
|
|
|
22.11.2009 22:39 -
|
1428332
|
|
|
Froggy
|
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Teda já myslím, že superzamykání nemám páč nemám alarm, ale po zamčení DO mi otevřít zevnitř nejde-když to zkusím, nic se nerozbliká.
Jinak taky jsem měl porouchaný zámek u dveří za řidičem (už když jsem auto kupoval, takže jsem dostal zdarma jinej-taky z vrakáče ) a jak tak koukám, už je nás několik, kdo měl porouchanej zrovna tento zámek...divný
Teda já myslím, že superzamykání nemám páč nemám alarm, ale po zamčení DO mi otevřít zevnitř nejde-když to zkusím, nic se nerozbliká.
Jinak taky jsem měl porouchaný zámek u dveří za řidičem (už když jsem auto kupoval, takže jsem dostal zdarma jinej-taky z vrakáče:-) ) a jak tak koukám, už je nás několik, kdo měl porouchanej zrovna tento zámek...divný:nevim
|
|
|
|
22.11.2009 23:37 -
|
1428340
|
|
|
Rafmartin
|
|
Město: Zálesie, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 181 |
|

|
Ja som mal klucky nachylne na lamanie sa. Vodicova a spolujazdcova sa uplne odlomili. Ked som vystupoval z auta, postupoval som opacne ako zlodej. Teda okno som nerozbil ale stiahol a otvoril dvere z vonka. A pritom som nemal pocit, ze som tie klucky nejak silno tahal.
Ja som mal klucky nachylne na lamanie sa. Vodicova a spolujazdcova sa uplne odlomili. Ked som vystupoval z auta, postupoval som opacne ako zlodej. Teda okno som nerozbil ale stiahol a otvoril dvere z vonka. A pritom som nemal pocit, ze som tie klucky nejak silno tahal.
|
|
|
|
23.11.2009 08:50 -
|
1428345
|
|
|
tief
|
|

|
Froggy: skus ine dvere ( spolujazdec, zadne ... )
Rafmartin: tak toto zo superzamykanim naozaj nema nic spolocne
Froggy: skus ine dvere ( spolujazdec, zadne ... )
Rafmartin: tak toto zo superzamykanim naozaj nema nic spolocne :-D
|
|
|
|
25.11.2009 22:01 -
|
1428560
|
|
|
Ales
|
|
Město: Vlachovo Březí, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Froggy: abys to vyzkoušel, musíš sedět uvnitř, zavřít dálkáčem a pokusit se otevřít všechny dveře zevnitř.
1. Když ti nejdou žádné dveře otevřít a ven se nedostaneš jinak než že použiješ dálkáč, nebo vylezeš oknem (pokud teda jde u zamčenýho auta ovládat - to jsem nezkoušel) ==> máš superzamykání 
2. Když se ti podaří některé otevřít a jiné ne máš asi v těch co otevřeš vyměněný zámek za levnější verzi bez superzamykání (jako to mám já)
3. Pokud máš alarm, máš vlevo vedle rádia knoflík co ten alarm vypíná pokud uvnitř auta chceš zamknout např. zvíře a asi po 20 sec od zamčení se zapnou čidla, co hlídají vnitřní prostor a otevření dveří a když se začneš hýbat nebo otevřeš ty dveře co jdou otevřít ==> auto se ti rozbliká.
Froggy: abys to vyzkoušel, musíš sedět uvnitř, zavřít dálkáčem a pokusit se otevřít všechny dveře zevnitř.
1. Když ti nejdou žádné dveře otevřít a ven se nedostaneš jinak než že použiješ dálkáč, nebo vylezeš oknem (pokud teda jde u zamčenýho auta ovládat - to jsem nezkoušel) ==> máš superzamykání :-d
2. Když se ti podaří některé otevřít a jiné ne máš asi v těch co otevřeš vyměněný zámek za levnější verzi bez superzamykání (jako to mám já)
3. Pokud máš alarm, máš vlevo vedle rádia knoflík co ten alarm vypíná pokud uvnitř auta chceš zamknout např. zvíře a asi po 20 sec od zamčení se zapnou čidla, co hlídají vnitřní prostor a otevření dveří a když se začneš hýbat nebo otevřeš ty dveře co jdou otevřít ==> auto se ti rozbliká.
|
|
|
|
26.11.2009 19:53 -
|
1428623
|
|
|
malej
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III 2.2 HDi 16V 173k FAP (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 4 |
|
|
u nocé CIII mi v Citroenu říkali, že superzamikání se aktivuje na dákláči dvojím zmáčknutím.... jednou zamkne normal, podruhé zamkne na superzamikání, tzn. nejde jak píšete odemknout zevnitř kličkou. takže u auta co jsou tímto vypabené si mužete vybrat jak zamknout, zda máčknete jednou nebo dvakrát, u C5II nevím zda je to odlišeno počtem zmáčknutí na dálce.
Osobně jsem to ještě ze vnitř nezkoušel, možná o víkendu, ale je pravda, že při druhém máčknutí to asi něco dělá po víkendu dám vědět.
Malej
u nocé CIII mi v Citroenu říkali, že superzamikání se aktivuje na dákláči dvojím zmáčknutím.... jednou zamkne normal, podruhé zamkne na superzamikání, tzn. nejde jak píšete odemknout zevnitř kličkou. takže u auta co jsou tímto vypabené si mužete vybrat jak zamknout, zda máčknete jednou nebo dvakrát, u C5II nevím zda je to odlišeno počtem zmáčknutí na dálce.
Osobně jsem to ještě ze vnitř nezkoušel, možná o víkendu, ale je pravda, že při druhém máčknutí to asi něco dělá :) po víkendu dám vědět.
Malej
|
|
|
| |
|
|