| 		

| 
			| 05.08.2021 23:33 -
		Po demontái a montái nádre nenastartuje | 3318166 |  |  
					| Pedro | 
			| Město: Třinec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 138 |  |  

|     
 | Po montái několikrát sepnuto zapalování, čerpadlo jede , motor točí ale nechytne. Jedná se o C5
Po montái několikrát sepnuto zapalování, čerpadlo jede , motor točí ale nechytne. Jedná se o C5 
 |  
				|  |  

| 
			| 06.08.2021 07:18 -
		Re: Po demontái a montái nádre nenastartuje / C5 Aircross | 3318239 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| s nejvetsi pravdepodobnosti zavzdusneno....
s nejvetsi pravdepodobnosti zavzdusneno.... 
 |  
				|  |  

| 
			| 06.08.2021 12:20 -
		Re: Po demontái a montái nádre nenastartuje | 3318275 |  |  
					| Pedro | 
			| Město: Třinec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 138 |  |  

|     
 | Také si to myslím. Sranda protoe to auto má el. ručku a ted s tím nikdo nehne. Take se podívat u motoru kde by to lo odzvdunit.
Také si to myslím. Sranda protoe to auto má el. ručku a ted s tím nikdo nehne. Take se podívat u motoru kde by to lo odzvdunit. 
 |  
				|  |  

| 
			| 06.08.2021 19:46 -
		Re: Po demontái a montái nádre nenastartuje | 3318311 |  |  
					| Pedro | 

|     
 | Tak motor jede, zavzduněno. Rozpojil jsem hadici u motoru a nechal to propláchnout čerpadlem v nádri.
Tak motor jede, zavzduněno. Rozpojil jsem hadici u motoru a nechal to propláchnout čerpadlem v nádri. 
 |  
				|  |  

| 
			| 07.08.2021 19:42 -
		Re: Po demontái a montái nádre nenastartuje / C5 Aircross | 3318396 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| A jinak proč nehne ? To by mělo jít odbrzdit jako kadé jiné = zapnout klíček - odbrzdit tlačítkem a vypnout klíček ( bez startování a nastartování) a zůstane to odbrzděné 😉
A jinak proč nehne ? To by mělo jít odbrzdit jako kadé jiné = zapnout klíček - odbrzdit tlačítkem a vypnout klíček ( bez startování a nastartování) a zůstane to odbrzděné 😉 
 |  
				|  |  

| 
			| 07.08.2021 22:16 -
		Re: Po demontái a montái nádre nenastartuje | 3318404 |  |  
					| Pedro | 

|     
 | Dík za radu, já ty novodobé technologie v autech neovládám. Doted jezdím v 22let staré X2 a tam to je vecno ruční mechanika a funguje skvěle.
Dík za radu, já ty novodobé technologie v autech neovládám. Doted jezdím v 22let staré X2 a tam to je vecno ruční mechanika a funguje skvěle. 
 |  
				|  |  

|  |