| 		

| 
			| 15.11.2017 16:10 -
		Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6 | 3109892 |  |  
					| 3.0V6 | 
			| Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |  |  

|     
 | Mam na svém Citroenu problém. Nereaguje mi plynový pedál a motor je zaroven při tom přiduený a vypadne ASR/ESP. Dalo se popojet na automat asi 5-10 km/h to u take nejde od doby co jsem prohliel kabelá. Závada se mě u několikrat letos projevila, akorat před tim se auto rozjelo behem několika minut. U bylo v jednom servisu kde nic nenali. Zkouela se jetě měnit skrtici klapka. Setkal se tu někdou s takovou závadou ?
Mam na svém Citroenu problém. Nereaguje mi plynový pedál a motor je zaroven při tom přiduený a vypadne ASR/ESP. Dalo se popojet na automat asi 5-10 km/h to u take nejde od doby co jsem prohliel kabelá. Závada se mě u několikrat letos projevila, akorat před tim se auto rozjelo behem několika minut. U bylo v jednom servisu kde nic nenali. Zkouela se jetě měnit skrtici klapka. Setkal se tu někdou s takovou závadou ? 
 |  
				|  |  

| 
			| 15.11.2017 17:11 -
		Re: Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6 | 3109898 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| servis/diagnostika ze neni chyba neznamena ze neni problem
servis/diagnostika
ze neni chyba neznamena ze neni problem

|  
				|  |  

| 
			| 28.11.2017 18:15 -
		Re: Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6 | 3113739 |  |  
					| 3.0V6 | 
			| Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |  |  

|     
 | Zavada byla v řídící jednotce motoru. Opravil a servis, který se řídícími jednotkami zabývá. Několik předelých servisů si stím nevedělo rady.
Zavada byla v řídící jednotce motoru. Opravil a servis, který se řídícími jednotkami zabývá. Několik předelých servisů si stím nevedělo rady. 
 |  
				|  |  

|  |