| 		

| 
			| 13.06.2017 18:46 -
		RHR 100kw pretočene hupy vačky? | 3074311 |  |  
					| WOLODA | 
			| Město: Humenne, Auto: C4 coupe 2.0HDi 16v RHR 100kw | Počet příspěvků: 32 |  |  

|     
 | Zdravim Vas .... stretol som sa s problemom... kde boli podla cloveka ktory robi repas hlav blokov kluky a tak dalej ... ze na rhr 100kw sa pretacaju hupy vackovych hriadelov kedze su lisovane .... Konkretne sa to riesilo na fiat scudo s rhr motorom ...
 Doticnym mal problem s klepanim tak isiel do vaciek ... po vymene auto nabralo aj lepsie zrychlenie ...

Ostrielani citroenaci mate s tim nejaku skusenost? Je na to predpis na vymenu?

Ten fiat nemal strelene rozvody ...

Chcel by som vediet viac o tom kedze chcem vyrieait mizerny vykon mojej c4 a pritom mam tlaky dobre... pohybovali sa +-1 bar pod max hodnotou ...  na rozdiel od toho fiatu

Dik za odpovede  ... ak jeto nevhodne temu zruste
 S pozdravom Vlado
Zdravim Vas .... stretol som sa s problemom... kde boli podla cloveka ktory robi repas hlav blokov kluky a tak dalej ... ze na rhr 100kw sa pretacaju hupy vackovych hriadelov kedze su lisovane .... 
Konkretne sa to riesilo na fiat scudo s rhr motorom ... 
Doticnym mal problem s klepanim tak isiel do vaciek ... po vymene auto nabralo aj lepsie zrychlenie ...
Ostrielani citroenaci mate s tim nejaku skusenost? Je na to predpis na vymenu? 
Ten fiat nemal strelene rozvody ... 
Chcel by som vediet viac o tom kedze chcem vyrieait mizerny vykon mojej c4 a pritom mam tlaky dobre... pohybovali sa +-1 bar pod max hodnotou ...  na rozdiel od toho fiatu 
Dik za odpovede  ... ak jeto nevhodne temu zruste 
S pozdravom Vlado

|  
				|  |  

|  |