|
13.05.2010 06:46 -
Výměna BSI?
|
2344687
|
|
|
pateson
|
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Jestli jsem správně pochopil BSI je hlavní počítačová jednotka v C5. V případě, že se občas projevuje blikáním všech kontrolek a světel a na diagnostice se neukáže problém, může to znamenat, že odchází?
Existuje možnost výměny a jak je to finančně náročné?
Jestli jsem správně pochopil BSI je hlavní počítačová jednotka v C5. V případě, že se občas projevuje blikáním všech kontrolek a světel a na diagnostice se neukáže problém, může to znamenat, že odchází?
Existuje možnost výměny a jak je to finančně náročné?
|
|
|
|
|
|
02.09.2011 22:53 -
Re: Výměna BSI?
|
2411435
|
|
|
jruze
|
|

|
Tak jsem se stal šťastným majitelem mrtvého BSI a přitom se mrcha tváří jako naprosto zdravá na rozdíl od převážné většiny ostatních jednotek jako je BHI,telematika,rádio,com,automat atd..
To je tak když někdo (já) vymejšlí kraviny a chce opravit něco co nepotřebuje(alarm) a co někdo zku...l kdysi dávno .(jen jsem tam dal jinej modul- dobrej za vypálenej .Tak mám dva vypálený + 1. BSI ( taky jsem zjistil že dělají i 80A maxi pojistky(které jsem tam skoro všude objevil)- ty fakt hnedtak nevyletí.
Tak jsem se stal šťastným majitelem mrtvého BSI a přitom se mrcha tváří jako naprosto zdravá na rozdíl od převážné většiny ostatních jednotek jako je BHI,telematika,rádio,com,automat atd..:-((((
To je tak když někdo (já) vymejšlí kraviny a chce opravit něco co nepotřebuje(alarm) a co někdo zku...l kdysi dávno .(jen jsem tam dal jinej modul- dobrej za vypálenej .Tak mám dva vypálený + 1. BSI ( taky jsem zjistil že dělají i 80A maxi pojistky(které jsem tam skoro všude objevil)- ty fakt hnedtak nevyletí.
|
|
|
|
05.09.2011 13:02 -
|
2411977
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 517 |
|

|
Takže jsi se stal opravářem BSI
Takže jsi se stal opravářem BSI :-))))
|
|
|
|
05.09.2011 16:25 -
|
2412026
|
|
|
jruze
|
|

|
Nerad šťourám v něčem na co nemám vybavení-pozval jsem si (mladej) jednoho z nejlepších co existuje(opraví nemožné za možný peníz)
Nerad šťourám v něčem na co nemám vybavení-pozval jsem si (mladej) jednoho z nejlepších co existuje(opraví nemožné za možný peníz):palec
|
|
|
|
05.09.2011 17:49 -
|
2412036
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 517 |
|

|
Jardo, to není podstatné. Hlavně že všichni vědí že je to u Tebe
Jardo, to není podstatné. Hlavně že všichni vědí že je to u Tebe :palec
|
|
|
|
05.09.2011 18:06 -
|
2412037
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Sakra, mam taky mrtvy alarm a chystal jsem se ze s tim neco udelam. Uz jsem i vyndal jednotku alarmu. Kdyz to tu ctu tak se na to asi radsi vykaslu.
Sakra, mam taky mrtvy alarm a chystal jsem se ze s tim neco udelam. Uz jsem i vyndal jednotku alarmu. Kdyz to tu ctu tak se na to asi radsi vykaslu.:-o
|
|
|
| |