18.08.2008 03:55 -
napájení anténího zes.
|
168635
|
|
Mařena
|
Město: Nýřany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Zdravím vechny,prosím o radu vyměnil jsem orig.rádio za své a asi jsem tím pádem odpojil anténí zes.víte prosím někdo na který pin přivést napětí aby byl příjem stejně kvalitní jak s org.rádiem?Díky za případné rady Marek
Zdravím vechny,prosím o radu vyměnil jsem orig.rádio za své a asi jsem tím pádem odpojil anténí zes.víte prosím někdo na který pin přivést napětí aby byl příjem stejně kvalitní jak s org.rádiem?Díky za případné rady Marek
|
|
18.08.2008 11:27 -
Re: napájení anténího zes.
|
168636
|
|
tief
|
|
|
Neni to nahodov napajane cez navigaci (gps modul) ? Ked sme menili na nasom aute radio tak sa kvalita prijmu nezmenila.
Neni to nahodov napajane cez navigaci (gps modul) ? Ked sme menili na nasom aute radio tak sa kvalita prijmu nezmenila.
|
|
18.08.2008 14:34 -
|
168637
|
|
Mařena
|
Město: Nýřany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
navi tam nemám...
navi tam nemám...
|
|
26.10.2008 23:29 -
|
168638
|
|
assasin
|
|
|
Mal som tento víkend rozobranú anténu a menil som rádio. Anténny predzosilovač nie je napájaný z rádia, aj po výmena rádia za nefabrické je príjem rovnako dobrý (subjektívne ete lepí) ako pred výmenou.
Mal som tento víkend rozobranú anténu a menil som rádio. Anténny predzosilovač nie je napájaný z rádia, aj po výmena rádia za nefabrické je príjem rovnako dobrý (subjektívne ete lepí) ako pred výmenou.
|
|
27.10.2008 09:44 -
|
168639
|
|
tief
|
|
|
No, ak si pouzil ISO konektor tak je mozne ze si zosilovac berie +12v s konektoru.
No, ak si pouzil ISO konektor tak je mozne ze si zosilovac berie +12v s konektoru.
|
|
27.10.2008 17:33 -
|
168640
|
|
assasin
|
|
|
Pouil som toto: .link. a ete toto: .link. a samozrejme nehádam sa s tebou e to tak nie je, ale prečo by to potom nefungovalo Mařenovi?
Pouil som toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=9&id_tovar=5279&uroven=2&zaradenie=9&ukaz=detail&hlzaradenie=9 a ete toto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1344&id_tovar=5283&ukaz=detail&hlzaradenie=9 a samozrejme nehádam sa s tebou e to tak nie je, ale prečo by to potom nefungovalo Mařenovi?
|
|
27.10.2008 23:41 -
|
168641
|
|
Tomi2002
|
|
|
Zdravím, ja som v Xsare tie menil pôvodne autorádio za svoje (hlavne kvôli slabému signálu rádia), bol tam ISO konektor a osobitne káblik ktorý popri koaksiále viedol a do antény (pravdepodobne do anténneho zosilovača). V tomto kábliku vak nebola ava a nepodarilo sa mi zisti príčinu, aj keď som skontroloval poistky .... Take dal som nové rádio, to malo vlastný káblik na anténny zosilovač (Panasonic, modrá farba káblika), premeral som a zistil, e ava končí po vyiahnutí kžúča zo zapažovania. Jednoducho som to spojil, a signál rádia o 60% lepí ako pri pôvodnom. To bol asi aj problém, e v podstate zosilovač nemal potrebnú avu.
Zdravím, ja som v Xsare tie menil pôvodne autorádio za svoje (hlavne kvôli slabému signálu rádia), bol tam ISO konektor a osobitne káblik ktorý popri koaksiále viedol a do antény (pravdepodobne do anténneho zosilovača). V tomto kábliku vak nebola ava a nepodarilo sa mi zisti príčinu, aj keď som skontroloval poistky .... Take dal som nové rádio, to malo vlastný káblik na anténny zosilovač (Panasonic, modrá farba káblika), premeral som a zistil, e ava končí po vyiahnutí kžúča zo zapažovania. Jednoducho som to spojil, a signál rádia o 60% lepí ako pri pôvodnom. To bol asi aj problém, e v podstate zosilovač nemal potrebnú avu.
|
|
28.10.2008 11:39 -
|
168642
|
|
tief
|
|
|
assasin: nie kazde radio ma v ISO konektore podporu pre napajanie anteny ... je to lahko premeratelne
niektore radia ako pise tomi2002 to maju aj v externom kabliku.
assasin: nie kazde radio ma v ISO konektore podporu pre napajanie anteny ... je to lahko premeratelne
niektore radia ako pise tomi2002 to maju aj v externom kabliku.
|
|
28.10.2008 20:04 -
|
168643
|
|
assasin
|
|
|
Tak to by sa potom malo da vyriei niečím takýmto: .link. alebo obdobným podža typu konektoru v rádiu.
Tak to by sa potom malo da vyriei niečím takýmto: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=522&id_tovar=9866&uroven=3&zaradenie=522&ukaz=detail&hlzaradenie=9 alebo obdobným podža typu konektoru v rádiu.
|
|
| |