| |  |
|
27.01.2008 22:32 -
MP3 a iPod
|
166906
|
|
|
PeterL
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj,
riešim pripojenie iPodu do C5, pričom som po predchádzajúcich skúsenostiach nechcel ísť cestou FM transmitteru. Našiel som niečo, čo by vás priatelia mohlo zaujímať, pokiaľ riešite niečo podobné.
Viac link:
.link.
Ahoj,
riešim pripojenie iPodu do C5, pričom som po predchádzajúcich skúsenostiach nechcel ísť cestou FM transmitteru. Našiel som niečo, čo by vás priatelia mohlo zaujímať, pokiaľ riešite niečo podobné.
Viac link:
http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/citroen.htm
|
|
|
|
|
|
27.01.2008 22:40 -
Re: MP3 a iPod
|
166907
|
|
|
igok
|
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 270 |
|
|
vyzera to zaujimavo tiez by som si rad prehral v mojej C5 nejake MP3 .
vyzera to zaujimavo tiez by som si rad prehral v mojej C5 nejake MP3 .
|
|
|
|
27.01.2008 22:56 -
|
166908
|
|
|
PeterL
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Mam ešte túto tému rozdebatovanú v servise na Vajnorskej, kde som sa náhodou dozvedel, že existuje niečo podobné aj v originálnom príslušenstve za cenu cca 2tis SKK. Konektory sú vyvedené následne do schránky pred spolujazca. V dohľadnej dobe sa tam chcem opäť zastaviť a pozrieť sa na to detajlnejšie
Mam ešte túto tému rozdebatovanú v servise na Vajnorskej, kde som sa náhodou dozvedel, že existuje niečo podobné aj v originálnom príslušenstve za cenu cca 2tis SKK. Konektory sú vyvedené následne do schránky pred spolujazca. V dohľadnej dobe sa tam chcem opäť zastaviť a pozrieť sa na to detajlnejšie ;)
|
|
|
|
04.02.2008 17:59 -
|
166909
|
|
|
schrek
|
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj ,
kouknul jsem na net a našel adaptér pro připojení Ipod.Ale cena není úplně super. Tady máš odkaz a koukni..link.
Jak budu mít čas , tak se pokusím něco vymyslet podle mně to musí jít přez Chinch konektory a ty pokud nemáš měnič jsou volný. Teoreticky jdou využít a prakticky to někdy určitě vyzkoučím.
Ahoj ,
kouknul jsem na net a našel adaptér pro připojení Ipod.Ale cena není úplně super. Tady máš odkaz a koukni.http://www.stualarm.cz/produkt/56ilsopg1034-x-adapter-dension-ipod-pro-citroen-peugeot/
Jak budu mít čas , tak se pokusím něco vymyslet podle mně to musí jít přez Chinch konektory a ty pokud nemáš měnič jsou volný. Teoreticky jdou využít a prakticky to někdy určitě vyzkoučím.
|
|
|
|
04.02.2008 18:06 -
|
166910
|
|
|
schrek
|
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mám lepší odkaz je to pro připojení externího přehrávače. .link.
Mám lepší odkaz je to pro připojení externího přehrávače. http://www.mh.cz/redukce-55vpgx010.htm
|
|
|
|
07.02.2008 00:35 -
|
166911
|
|
|
PeterL
|
|
|
|
Ahoj Priatelia,
tak som popátral v originálnom príslušenstve Citroen a riešenie samozrejme existuje 
Prvé je pomerne veľkorysé a volá sa USB Box :
.link.
Cena žiaľ už menej: 7.250,- Sk s DPH ale bez motáže 
Druhé riešenie má označenie 9706.AG
Je to prepojenie AUX cez stereo jack. Cena sa pohybuje cca 2.000,- Sk aj s motážou
.link.
Ahoj Priatelia,
tak som popátral v originálnom príslušenstve Citroen a riešenie samozrejme existuje ;)
Prvé je pomerne veľkorysé a volá sa USB Box :
http://www.citroen.com/CWW/en-US/NEWS/NEWSRELEASES/ArchivesNewsReleases/200710/11092007_USBBOX.htm
Cena žiaľ už menej: 7.250,- Sk s DPH ale bez motáže :(
Druhé riešenie má označenie 9706.AG
Je to prepojenie AUX cez stereo jack. Cena sa pohybuje cca 2.000,- Sk aj s motážou
http://www.johndavies.mersinet.co.uk/CitC4/9706AG.pdf
|
|
|
|
30.09.2008 22:04 -
|
166912
|
|
|
fousek
|
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|

|
MOžná to už nneí aktuální, třeba ale i pro někoho do budoucna ...Existuje ještě FM modulator (ne transmitter), Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji iPod.
např. zde
.link.
FM modulátor umožňuje přenos audiosignálu z libovolného zdroje signálu (např. z CD, MD, MP3, DVD přehrávače ….) přímo do anténního vstupu autorádia. Pro modulaci signálu je možné zvolit jednu ze 110 nabízených frekvencí a tuto frekvenci poté jednoduše naladit na autorádiu. Volba frekvence se provádí tlačítky na LED displeji nebo pomocí přiloženého dálkového ovladače. Potenciometrem uvnitř zařízení "level adjust" je možné pomocí tenkého šroubováku provést nastavení vstupní citlivosti modulátoru a přizpůsobení tak úrovni vstupního signálu ze zdrojového zařízení (DVD přehrávač, TV tuner….).
MOžná to už nneí aktuální, třeba ale i pro někoho do budoucna ...Existuje ještě FM modulator (ne transmitter), Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji iPod.
např. zde
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/doplnky-pro-multimedia/131-fm-modulatory/80540-110-kanalovy-fm-modulator-s-do-do-anteny/
FM modulátor umožňuje přenos audiosignálu z libovolného zdroje signálu (např. z CD, MD, MP3, DVD přehrávače ….) přímo do anténního vstupu autorádia. Pro modulaci signálu je možné zvolit jednu ze 110 nabízených frekvencí a tuto frekvenci poté jednoduše naladit na autorádiu. Volba frekvence se provádí tlačítky na LED displeji nebo pomocí přiloženého dálkového ovladače. Potenciometrem uvnitř zařízení "level adjust" je možné pomocí tenkého šroubováku provést nastavení vstupní citlivosti modulátoru a přizpůsobení tak úrovni vstupního signálu ze zdrojového zařízení (DVD přehrávač, TV tuner….).
|
|
|
|
13.10.2008 15:23 -
|
166913
|
|
|
standa34
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 112 |
|
|
Jaké se zapojuje např. z CD, MD, MP3, DVD stále to nechápu
Jaké se zapojuje např. z CD, MD, MP3, DVD stále to nechápu
|
|
|
|
18.11.2008 18:32 -
|
166914
|
|
|
mažóšek
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|

|
Já jsem koupil pro přehrávání MP3 modul z www.xcarlink.cz (je i verze pro propojení Apple hraček) který se zapojuje místo CD měniče. Je to tedy SD kartový MP3 přehrávač s AUX vstupem, který se zapojí do konektoru měniče zezadu rádia, funguje ovládání pod volantem. ID tagy to nezobrazuje, jen čísla tracků... Koupil jsem do toho 4GB kartu, uložil jsem to do přihrádky spolujezdce. Protože jsem neměl ve výbavě měnič, musel jsem na diagnostiku nechat aktivovat funkci CD měniče pro autoradio. Kompaktibilní snad jen s VAN sběrnicí (C5 do 2003)
Já jsem koupil pro přehrávání MP3 modul z www.xcarlink.cz (je i verze pro propojení Apple hraček) který se zapojuje místo CD měniče. Je to tedy SD kartový MP3 přehrávač s AUX vstupem, který se zapojí do konektoru měniče zezadu rádia, funguje ovládání pod volantem. ID tagy to nezobrazuje, jen čísla tracků... Koupil jsem do toho 4GB kartu, uložil jsem to do přihrádky spolujezdce. Protože jsem neměl ve výbavě měnič, musel jsem na diagnostiku nechat aktivovat funkci CD měniče pro autoradio. Kompaktibilní snad jen s VAN sběrnicí (C5 do 2003)
|
|
|
|
05.02.2009 18:40 -
|
387050
|
|
|
vlk