| | |
27.01.2008 22:32 -
MP3 a iPod
|
166906
|
|
PeterL
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj,
rieim pripojenie iPodu do C5, pričom som po predchádzajúcich skúsenostiach nechcel ís cestou FM transmitteru. Naiel som niečo, čo by vás priatelia mohlo zaujíma, pokiaž rieite niečo podobné.
Viac link:
.link.
Ahoj,
rieim pripojenie iPodu do C5, pričom som po predchádzajúcich skúsenostiach nechcel ís cestou FM transmitteru. Naiel som niečo, čo by vás priatelia mohlo zaujíma, pokiaž rieite niečo podobné.
Viac link:
http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/citroen.htm
|
|
27.01.2008 22:40 -
Re: MP3 a iPod
|
166907
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
vyzera to zaujimavo tiez by som si rad prehral v mojej C5 nejake MP3 .
vyzera to zaujimavo tiez by som si rad prehral v mojej C5 nejake MP3 .
|
|
27.01.2008 22:56 -
|
166908
|
|
PeterL
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Mam ete túto tému rozdebatovanú v servise na Vajnorskej, kde som sa náhodou dozvedel, e existuje niečo podobné aj v originálnom prísluenstve za cenu cca 2tis SKK. Konektory sú vyvedené následne do schránky pred spolujazca. V dohžadnej dobe sa tam chcem opä zastavi a pozrie sa na to detajlnejie
Mam ete túto tému rozdebatovanú v servise na Vajnorskej, kde som sa náhodou dozvedel, e existuje niečo podobné aj v originálnom prísluenstve za cenu cca 2tis SKK. Konektory sú vyvedené následne do schránky pred spolujazca. V dohžadnej dobe sa tam chcem opä zastavi a pozrie sa na to detajlnejie ;)
|
|
04.02.2008 17:59 -
|
166909
|
|
schrek
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj ,
kouknul jsem na net a nael adaptér pro připojení Ipod.Ale cena není úplně super. Tady má odkaz a koukni..link.
Jak budu mít čas , tak se pokusím něco vymyslet podle mně to musí jít přez Chinch konektory a ty pokud nemá měnič jsou volný. Teoreticky jdou vyuít a prakticky to někdy určitě vyzkoučím.
Ahoj ,
kouknul jsem na net a nael adaptér pro připojení Ipod.Ale cena není úplně super. Tady má odkaz a koukni.http://www.stualarm.cz/produkt/56ilsopg1034-x-adapter-dension-ipod-pro-citroen-peugeot/
Jak budu mít čas , tak se pokusím něco vymyslet podle mně to musí jít přez Chinch konektory a ty pokud nemá měnič jsou volný. Teoreticky jdou vyuít a prakticky to někdy určitě vyzkoučím.
|
|
04.02.2008 18:06 -
|
166910
|
|
schrek
|
Město: ZASTÁVKA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mám lepí odkaz je to pro připojení externího přehrávače. .link.
Mám lepí odkaz je to pro připojení externího přehrávače. http://www.mh.cz/redukce-55vpgx010.htm
|
|
07.02.2008 00:35 -
|
166911
|
|
PeterL
|
|
|
Ahoj Priatelia,
tak som popátral v originálnom prísluenstve Citroen a rieenie samozrejme existuje
Prvé je pomerne vežkorysé a volá sa USB Box :
.link.
Cena iaž u menej: 7.250,- Sk s DPH ale bez motáe
Druhé rieenie má označenie 9706.AG
Je to prepojenie AUX cez stereo jack. Cena sa pohybuje cca 2.000,- Sk aj s motáou
.link.
Ahoj Priatelia,
tak som popátral v originálnom prísluenstve Citroen a rieenie samozrejme existuje ;)
Prvé je pomerne vežkorysé a volá sa USB Box :
http://www.citroen.com/CWW/en-US/NEWS/NEWSRELEASES/ArchivesNewsReleases/200710/11092007_USBBOX.htm
Cena iaž u menej: 7.250,- Sk s DPH ale bez motáe :(
Druhé rieenie má označenie 9706.AG
Je to prepojenie AUX cez stereo jack. Cena sa pohybuje cca 2.000,- Sk aj s motáou
http://www.johndavies.mersinet.co.uk/CitC4/9706AG.pdf
|
|
30.09.2008 22:04 -
|
166912
|
|
fousek
|
|
|
MOná to u nneí aktuální, třeba ale i pro někoho do budoucna ...Existuje jetě FM modulator (ne transmitter), Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji iPod.
např. zde
.link.
FM modulátor umoňuje přenos audiosignálu z libovolného zdroje signálu (např. z CD, MD, MP3, DVD přehrávače
.) přímo do anténního vstupu autorádia. Pro modulaci signálu je moné zvolit jednu ze 110 nabízených frekvencí a tuto frekvenci poté jednodue naladit na autorádiu. Volba frekvence se provádí tlačítky na LED displeji nebo pomocí přiloeného dálkového ovladače. Potenciometrem uvnitř zařízení "level adjust" je moné pomocí tenkého roubováku provést nastavení vstupní citlivosti modulátoru a přizpůsobení tak úrovni vstupního signálu ze zdrojového zařízení (DVD přehrávač, TV tuner
.).
MOná to u nneí aktuální, třeba ale i pro někoho do budoucna ...Existuje jetě FM modulator (ne transmitter), Je to člen, ktery se zařadí mezi antenu a radio a do nej se linkove zapoji iPod.
např. zde
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/doplnky-pro-multimedia/131-fm-modulatory/80540-110-kanalovy-fm-modulator-s-do-do-anteny/
FM modulátor umoňuje přenos audiosignálu z libovolného zdroje signálu (např. z CD, MD, MP3, DVD přehrávače
.) přímo do anténního vstupu autorádia. Pro modulaci signálu je moné zvolit jednu ze 110 nabízených frekvencí a tuto frekvenci poté jednodue naladit na autorádiu. Volba frekvence se provádí tlačítky na LED displeji nebo pomocí přiloeného dálkového ovladače. Potenciometrem uvnitř zařízení "level adjust" je moné pomocí tenkého roubováku provést nastavení vstupní citlivosti modulátoru a přizpůsobení tak úrovni vstupního signálu ze zdrojového zařízení (DVD přehrávač, TV tuner
.).
|
|
13.10.2008 15:23 -
|
166913
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Jaké se zapojuje např. z CD, MD, MP3, DVD stále to nechápu
Jaké se zapojuje např. z CD, MD, MP3, DVD stále to nechápu
|
|
18.11.2008 18:32 -
|
166914
|
|
maóek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Já jsem koupil pro přehrávání MP3 modul z www.xcarlink.cz (je i verze pro propojení Apple hraček) který se zapojuje místo CD měniče. Je to tedy SD kartový MP3 přehrávač s AUX vstupem, který se zapojí do konektoru měniče zezadu rádia, funguje ovládání pod volantem. ID tagy to nezobrazuje, jen čísla tracků... Koupil jsem do toho 4GB kartu, uloil jsem to do přihrádky spolujezdce. Protoe jsem neměl ve výbavě měnič, musel jsem na diagnostiku nechat aktivovat funkci CD měniče pro autoradio. Kompaktibilní snad jen s VAN sběrnicí (C5 do 2003)
Já jsem koupil pro přehrávání MP3 modul z www.xcarlink.cz (je i verze pro propojení Apple hraček) který se zapojuje místo CD měniče. Je to tedy SD kartový MP3 přehrávač s AUX vstupem, který se zapojí do konektoru měniče zezadu rádia, funguje ovládání pod volantem. ID tagy to nezobrazuje, jen čísla tracků... Koupil jsem do toho 4GB kartu, uloil jsem to do přihrádky spolujezdce. Protoe jsem neměl ve výbavě měnič, musel jsem na diagnostiku nechat aktivovat funkci CD měniče pro autoradio. Kompaktibilní snad jen s VAN sběrnicí (C5 do 2003)
|
|
05.02.2009 18:40 -
|
387050
|
|
vlk
|
Město: etec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 61 |
|