| |  |
|
06.02.2024 13:45 -
Re: Páté dveře kufru / C5 III tourer
|
3374451
|
|
|
Dadusv
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Zdravim Vas,nevie mi niekto poradit prosim,ako demontujem tu okrasnu listu v kufri?pripadne nejaky servisny postup ...na obrazku 6 stka...su tam dva srouby,no neviem,ako sa k nim dostat ....potrebujem nastavit doraz dveri.....dakujem
Zdravim Vas,nevie mi niekto poradit prosim,ako demontujem tu okrasnu listu v kufri?pripadne nejaky servisny postup ...na obrazku 6 stka...su tam dva srouby,no neviem,ako sa k nim dostat:nevim....potrebujem nastavit doraz dveri.....dakujem
Přílohy: 00069900.gif ( 29451b ) - |
|
|
|
04.05.2025 18:13 -
|
3392082
|
|
|
Martyn
|
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zdravim, pri demontái tepecu pátých dveří se bohuel několik plastových úchytek/cvočků rozlomilo a ty zapadly do dveří. Ale nedají se vyndat, jen jsou slyet při zavírání, jak se někde uvnitř sypou. Nějaká rada?
Zdravim, pri demontái tepecu pátých dveří se bohuel několik plastových úchytek/cvočků rozlomilo a ty zapadly do dveří. Ale nedají se vyndat, jen jsou slyet při zavírání, jak se někde uvnitř sypou. Nějaká rada?
|
|
|
|
14.05.2025 15:20 -
|
3392345
|
|
|
marsalek
|
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Ahoj, otazka neni, jestli se cvocky rozlamou, ale kolik se jich rozlame Na ty rozpadle bych vzal vysavac s kusem tenci hadice anebo zkusil vyfoukat tlakovym vzduchem.
Ahoj, otazka neni, jestli se cvocky rozlamou, ale kolik se jich rozlame :-) Na ty rozpadle bych vzal vysavac s kusem tenci hadice anebo zkusil vyfoukat tlakovym vzduchem.
|
|
|
|
30.01.2026 15:39 -
|
3398309
|
|
|
horal
|
|
Město: Orlová, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj, vidím, e jsi znalý v oboru"5.dveře C5X7" a tak pokládám otázku - asi hloupou - ale znalý ceny tohoto dílu, přesto se ptám. Mám C5 2,2 HDi tourer Excl. - r. 2008, kde je elektrické otvírání kufru. Otázka zní : jaká je varianta - tedy monost pouití lidské síly, kdy motorek zvedá víko a já bych chtěl zvednout rychleji - nebo : víko je otevřeno a jí bych ( třeba z důvodu ECO modu ) chtěl kufr zavřít. Vichni mne varovali, abych to nechal VÝHRADNĚ na elektrickém pohonu - e jinak hrozí pokození toho mechanismu. Klidně bych se spokojil jen s manuálním ovládáním ( které mají některé varianty C5 s nií výbavou ). Tedy je nějaká bezpečná cesta obejít to ovládání elektrické ? Díky - kadé odpovědi si fakt váím - v manuálu jsem nic nenael.
Ahoj, vidím, e jsi znalý v oboru"5.dveře C5X7" a tak pokládám otázku - asi hloupou - ale znalý ceny tohoto dílu, přesto se ptám. Mám C5 2,2 HDi tourer Excl. - r. 2008, kde je elektrické otvírání kufru. Otázka zní : jaká je varianta - tedy monost pouití lidské síly, kdy motorek zvedá víko a já bych chtěl zvednout rychleji - nebo : víko je otevřeno a jí bych ( třeba z důvodu ECO modu ) chtěl kufr zavřít. Vichni mne varovali, abych to nechal VÝHRADNĚ na elektrickém pohonu - e jinak hrozí pokození toho mechanismu. Klidně bych se spokojil jen s manuálním ovládáním ( které mají některé varianty C5 s nií výbavou ). Tedy je nějaká bezpečná cesta obejít to ovládání elektrické ? Díky - kadé odpovědi si fakt váím - v manuálu jsem nic nenael.
|
|
|
|
07.04.2026 15:14 -
|
3399344
|
|
|
MS02
|
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 240 |
|
|
Zavírání 5. dveří ručně je standard pokud naběhne ECOmod, otevírání toté. S motorem se ale takto neperu a dlouhodobě je to bez problémů.
Zavírání 5. dveří ručně je standard pokud naběhne ECOmod, otevírání toté. S motorem se ale takto neperu a dlouhodobě je to bez problémů.
|
|
|
|
10.04.2026 13:58 -
|
3399424
|
|
|
Hanz 397
|
|

|
Přesně tak.
Ono to má senzoriku, která brání přetíení. To otevírání bych teda asi neurychloval (proč?), ale to zavírání je peklo.
Ale jak jsem tu u psal, je zajímavý, e na moji 508 (co je v podstatě X7) funguje víko i přes ekomode...
Přesně tak.
Ono to má senzoriku, která brání přetíení. To otevírání bych teda asi neurychloval (proč?), ale to zavírání je peklo.
Ale jak jsem tu u psal, je zajímavý, e na moji 508 (co je v podstatě X7) funguje víko i přes ekomode...
|
|
|
|
Včera 14:53 -
|
3399475
|
|
|
MS02
|
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 240 |
|
|
Nevíte někdo jak sundat to plastové obloení na c5 x7 tourer aby el sundat spojler s brzdovým světlem? Ideal by asi bylo video, nebo kontakt na někoho kdo to umí sundat (i za prachy, Pha nebo okolí) bez zničení. Děkuji
Nevíte někdo jak sundat to plastové obloení na c5 x7 tourer aby el sundat spojler s brzdovým světlem? Ideal by asi bylo video, nebo kontakt na někoho kdo to umí sundat (i za prachy, Pha nebo okolí) bez zničení. Děkuji
|
|
|
| |
|
|