| 		

| 
			| 08.10.2022 22:47 -
		Re: Prolínání oleje u common rail čerpadla | 3348521 |  |  
					| michal | 
			| Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 250 |  |  

|     
 | Zdravím, mám dotaz, pokud mi prolíná olej u CR čerpadla, tak je největí problém pouze to e mi tam prosakuje olej nebo to můe mít vliv i na výkon a pokození CR čerpadla? Děkuji
Zdravím, mám dotaz, pokud mi prolíná olej u CR čerpadla, tak je největí problém pouze to e mi tam prosakuje olej nebo to můe mít vliv i na výkon a pokození CR čerpadla? Děkuji 
 |  
				|  |  

| 
			| 10.10.2022 14:58 -
		Re: Prolínání oleje u common rail čerpadla | 3348586 |  |  
					| Carlík | 
			| Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 270 |  |  

|     
 | Pokud to mas mastne hlavne dole na DRV ventilu a dole zadek prevodovky, tak ti protika vnitrni gufero kolem hridele a odfukovaci dirkou vytika ven, krom hnusu na aute, to na funkci nema vliv, casem to muze tect vic a vic. Uz jsem tu daval i obrazky z vymeny.
Pokud to mas mastne hlavne dole na DRV ventilu a dole zadek prevodovky, tak ti protika vnitrni gufero kolem hridele a odfukovaci dirkou vytika ven, krom hnusu na aute, to na funkci nema vliv, casem to muze tect vic a vic. Uz jsem tu daval i obrazky z vymeny. 
 |  
				|  |  

| 
			| 10.10.2022 15:01 -
		Re: Prolínání oleje u common rail čerpadla | 3348587 |  |  
					| Carlík | 
			| Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 270 |  |  

|     
 | Tady to mas i s fotkama.  
 .link.
Tady to mas i s fotkama. ;-)
http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze/3208111-prolinani-oleje-u-common-rail-cerpadla/

|  
				|  |  

|  |