| 		

| 
			| 11.06.2017 13:59 -
		Re: startovani | 3073560 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| Nevymejlej - zaskoč do keliny a tam klidně starline = mám je vyzkouené (jsem proti Kelly a nic normálně od nich neberu - krom starterů) a jsou OK cenově jak píe autodiag .  Nevymejlej - zaskoč do keliny a tam klidně starline = mám je vyzkouené (jsem proti Kelly a nic normálně od nich neberu - krom starterů) a jsou OK cenově jak píe autodiag .;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.06.2017 14:00 -
		Re: startovani | 3073562 |  |  
					| xxmahonyxx | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 4 |  |  

|     
 | Ok. Diky za radu. Zkusim a dam vedet...
Ok. Diky za radu. Zkusim a dam vedet... 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.10.2017 10:44 -
		NESTARTUJE zahřátý C5 II 1,6,HDI 80kw | 3103760 |  |  
					| koblík |  |  

|     
 | nazdar ikulkové, jsem tu poprvé  ,prosím o radu: nestartuji jen cvakám, kdy je auto teplé. dcera jezdí trvale Č.B: - Plzeň, dojede, zhasne motor a u znova nenatočí, po vychladnutí je ve opět v pohodě a chytá na krtnutí. Při jízdě kolem tzv. komína do cca 50km to startuje pokadé ,na dálku ani jednou.  dejte hlavičky dohromady, kdo to má furt tlačit  . díky moooc J.K:
nazdar ikulkové, jsem tu poprvé :-),prosím o radu: nestartuji jen cvakám, kdy je auto teplé. dcera jezdí trvale Č.B: - Plzeň, dojede, zhasne motor a u znova nenatočí, po vychladnutí je ve opět v pohodě a chytá na krtnutí. Při jízdě kolem tzv. komína do cca 50km to startuje pokadé ,na dálku ani jednou.:-(((( dejte hlavičky dohromady, kdo to má furt tlačit :-d . díky moooc J.K: 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.10.2017 13:14 -
		Re: NESTARTUJE zahřátý C5 II 1,6,HDI 80kw | 3103804 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| vymen starter a bude vse ok
vymen starter a bude vse ok 
 |  
				|  |  

| 
			| 23.10.2017 15:05 -
		Re: NESTARTUJE zahřátý C5 II 1,6,HDI 80kw | 3103866 |  |  
					| koblík |  |  

|     
 | zatím dík i to sem počítal, ale chtěl jsem mít jistotu e to není něčím jitěný, jinak se ke startéru můe jak k penězům  zatím dík i to sem počítal, ale chtěl jsem mít jistotu e to není něčím jitěný, jinak se ke startéru můe jak k penězům :-d 
 |  
				|  |  

|  |