| |  |  |  | 

| 		

| 
			| 28.10.2013 18:35 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2630567 |  |  
					| HELLMUT | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |  |  

|  

| Já se taky vdy těím abych mohl pozdravit nějakého klubáka.Vdy kdy vidím nějaké pěkné auto tak se ho snaím dojet a pozdravit.Ale větinou tam sedí nějaká enská, která vůbec neregistruje dalí pěkné auto  A nebo divnej chlap
  Kdy potkám nějakou s nálepkou , tak větinou sedím v Xantii...  Na čelní probliknutí jsem dostal odpověd asi 2x
Já se taky vdy těím abych mohl pozdravit nějakého klubáka.Vdy kdy vidím nějaké pěkné auto tak se ho snaím dojet a pozdravit.Ale větinou tam sedí nějaká enská, která vůbec neregistruje dalí pěkné auto :-o
A nebo divnej chlap :-)))) Kdy potkám nějakou s nálepkou , tak větinou sedím v Xantii...:-(
Na čelní probliknutí jsem dostal odpověd asi 2x

|  
				|  |  

| 
			| 28.10.2013 18:49 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2630582 |  |  
					| 63zdenda | 
			| Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |  |  

|  

| Já také dost mávám v okolí České Lípy,také nikdo nereaguje,jezdí tu dost krásných aut značky C5,pravděpodobně nejsou v klubu,chtělo by to lepí rozliení,buďto vlajku,nebo na střee tabuly,hned bych poznal klubáka i na dálku.  Já také dost mávám v okolí České Lípy,také nikdo nereaguje,jezdí tu dost krásných aut značky C5,pravděpodobně nejsou v klubu,chtělo by to lepí rozliení,buďto vlajku,nebo na střee tabuly,hned bych poznal klubáka i na dálku.:-)))) 
 |  
				|  |  

| 
			| 28.10.2013 19:26 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2630596 |  |  
					| zhrado | 
			| Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |  |  

|     
 | ja som pre zmenu este iadneho klubáka ani nevidel  ja som pre zmenu este iadneho klubáka ani nevidel :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 08.11.2013 23:57 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2635515 |  |  
					| vilous | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |  |  

|     
 | Dnes 16:20 D1 50.kilometr na Brno. Tmavě modrý sedan s nálepkou, písmenná část značky tuím SF a tuím řídila ena. Houknul jsem, ale ádná reakce.
Dnes 16:20 D1 50.kilometr na Brno. Tmavě modrý sedan s nálepkou, písmenná část značky tuím SF a tuím řídila ena. Houknul jsem, ale ádná reakce. 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2013 17:44 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2636586 |  |  
					| vilous | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |  |  

|     
 | Tomikm - jel jsem v neděli v poledne z centra na Humpolec a na kruháku jsem si nemohl nevimnout. Ta barva je fakt vidět.
Tomikm - jel jsem v neděli v poledne z centra na Humpolec a na kruháku jsem si nemohl nevimnout. Ta barva je fakt vidět. 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2013 20:41 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2636684 |  |  
					| tomikm | 
			| Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |  |  

|  

| vilous: a vimnul jsi si tuningu po kroupách?  vilous: a vimnul jsi si tuningu po kroupách?;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.11.2013 20:47 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2636688 |  |  
					| tomikm | 

|  

| Jaroui - za Shellkou je ale Bartáček Renolt. Chum je za OMV u hřbitova. Nebo se snad mejlím?
Jaroui - za Shellkou je ale Bartáček Renolt. Chum je za OMV u hřbitova. Nebo se snad mejlím? 
 |  
				|  |  

| 
			| 12.11.2013 06:45 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2636826 |  |  
					| vilous | 

|     
 | Tomikm - nové moderní vlnité úpravy plechu jsem si neviml ani z těch cca 10 m. Ono se na tom kruháči musí dávat dost bacha, protoe jeho povrch připomíná spí divokou řeku ne silnici. Jo u toho kruháče je opravdu Renault. Citroen je kolem hasičárny přes kopec ke hřbitovu. Tam jsou opravdoví fachmani - 2011 mi řekli, e senzor detě nejde diagnostikou nastavit, protoe nemám originál rádio a jetě si za to řekli pětikilo. Jruze si dělá oprávněně srandu z mnoících se amatérů rejpajících do diagnostiky, ale je to (kromě poklesu ceny z 11 000 na 2500) dáno i "důvěrou" v "profesionály" ve značkových servisech.
Tomikm - nové moderní vlnité úpravy plechu jsem si neviml ani z těch cca 10 m. Ono se na tom kruháči musí dávat dost bacha, protoe jeho povrch připomíná spí divokou řeku ne silnici.
Jo u toho kruháče je opravdu Renault. Citroen je kolem hasičárny přes kopec ke hřbitovu. Tam jsou opravdoví fachmani - 2011 mi řekli, e senzor detě nejde diagnostikou nastavit, protoe nemám originál rádio a jetě si za to řekli pětikilo. Jruze si dělá oprávněně srandu z mnoících se amatérů rejpajících do diagnostiky, ale je to (kromě poklesu ceny z 11 000 na 2500) dáno i "důvěrou" v "profesionály" ve značkových servisech.

|  
				|  |  

| 
			| 13.11.2013 20:26 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2637787 |  |  
					| tomikm | 

|  

| Kdopak to dnes parkoval v Táboře na praským sídliti C5 II break s"T" v SPZ a clubovou podloku?
Kdopak to dnes parkoval v Táboře na praským sídliti C5 II break s"T" v SPZ a clubovou podloku? 
 |  
				|  |  

| 
			| 20.11.2013 18:11 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2639747 |  |  
					| Zbyňa | 
			| Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |  |  

|     
 | Dnes před estou odpolední, stříbrnej break facelift s klubovou podzančkou na Herpické...  Dnes před estou odpolední, stříbrnej break facelift s klubovou podzančkou na Herpické... :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 03.01.2014 20:22 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2653568 |  |  
					| JaNa | 
			| Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |  |  

|  

| dnes nejméně dva kousky  . Jeden odpoledne okolo 15.45 mezi Hlučínem a Ostravou.
 Pak asi 16.00 v Bílovci  v kopci směr Nový Jičín (Fulnek)- tento s výrazným oranovým "zdobením" mazlíka
  a my se vzájemně viděli.    . Kdopak to byl viděn?
dnes nejméně dva kousky :-).
Jeden odpoledne okolo 15.45 mezi Hlučínem a Ostravou.
Pak asi 16.00 v Bílovci  v kopci směr Nový Jičín (Fulnek)- tento s výrazným oranovým "zdobením" mazlíka :-)))) a my se vzájemně viděli.:-)))):-)))):-)))).
Kdopak to byl viděn?

|  
				|  |  

| 
			| 05.01.2014 10:14 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2654110 |  |  
					| Delict | 
			| Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |  |  

|  

| Cestou z práce a do práce som pred pár dňami 2x stretal čiernu c5 II. 2.2hdi break s českými značkami , poznávacie znamenie chrom lita pod zadným oknom a neaký web pujčovna-skútry.cz alebo niečo také  
 Ja na tmavomodrej C5 I. 2.2hdi excl.

Take kto z vás mal cestu do Podhájskej/Radavy?
  Cestou z práce a do práce som pred pár dňami 2x stretal čiernu c5 II. 2.2hdi break s českými značkami , poznávacie znamenie chrom lita pod zadným oknom a neaký web pujčovna-skútry.cz alebo niečo také :)
Ja na tmavomodrej C5 I. 2.2hdi excl.
Take kto z vás mal cestu do Podhájskej/Radavy? :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 08.01.2014 10:31 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2654914 |  |  
					| gull |  |  

|     
   | Tak jsem včera před 19hod konečně spolehlivě viděl člena, teda jen jeho auto, černého jedničkového brejka, u areálu na varenské v Ově, moná taky fanouek beďasu?  Tak jsem včera před 19hod konečně spolehlivě viděl člena, teda jen jeho auto, černého jedničkového brejka, u areálu na varenské v Ově, moná taky fanouek beďasu?:nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 09.01.2014 07:03 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2655117 |  |  
					| BERY |  |  

|  

| To jsem já... uterý a čtvrtek AIKIDO  To jsem já... uterý a čtvrtek AIKIDO :-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 10.01.2014 12:08 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2655402 |  |  
					| NMC |  |  

|  

| Dnes ráno na náměstí ve Veverské Bítýce edozelená C5 I HDi. Myslel jsem, e jsem tam s Cpětkou sám... Je to někdo z klubu?
Dnes ráno na náměstí ve Veverské Bítýce edozelená C5 I HDi. Myslel jsem, e jsem tam s Cpětkou sám... Je to někdo z klubu? 
 |  
				|  |  

| 
			| 17.01.2014 13:20 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2658635 |  |  
					| luta |  |  

|  

| vcera vecer tunel Pisarky stribrna C5 II nekdo odsud ? v Brne jezdi docela dost C5  vcera vecer tunel Pisarky stribrna C5 II nekdo odsud ? v Brne jezdi docela dost C5 :-) 
 |  
				|  |  

|  | 
 |  |