| |  |  |  | 

| 		

| 
			| 02.11.2011 12:48 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2423105 |  |  
					| drobec | 
			| Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |  |  

|  

| vcera som sa dozvedel ze je mozne moje klubove auto na chvilu zhliadnut v aktualnom slovenskom filme - Lóve. tak uz len cakam na oskary  vcera som sa dozvedel ze je mozne moje klubove auto na chvilu zhliadnut v aktualnom slovenskom filme - Lóve. tak uz len cakam na oskary :-p 
 |  
				|  |  

| 
			| 03.11.2011 09:30 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2423328 |  |  
					| BERY |  |  

|  

| Nesebr napsal(a): 1.11.2011 kolem 12:30 
Ostrava 
ul. Sokola Tůmy 
černý break s klubovou nálepkou na zadku pod nápisem CITROEN - zaparkovaný před hladovým oknem 
RZ s 'T'éčkem, čísla si nepamatuji.  
 Jo to jsem já, parkuju u firmy. (Ale tím nemyslím to hladové okno)
  Jo to jsem já, parkuju u firmy. (Ale tím nemyslím to hladové okno):-)))) 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.11.2011 20:33 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2424935 |  |  
					| Hanz 397 |  |  

|  

| No a dneska u Velvar,těsně po odbočení na Kladno tmavě modrá,bo černá Berlina a myslím,e měla klubovou podloku. Blikám,předjídím,troubím a...nic. ádná reakce  . No nemam klubovou nálepku ani podloku,no  Kdo to byl?
No a dneska u Velvar,těsně po odbočení na Kladno tmavě modrá,bo černá Berlina a myslím,e měla klubovou podloku. Blikám,předjídím,troubím a...nic. ádná reakce:-( . No nemam klubovou nálepku ani podloku,no:-( Kdo to byl? 
 |  
				|  |  

| 
			| 16.11.2011 14:52 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2425450 |  |  
					| .45acp |  |  

|     
   | Minulý týden jsem na trati Raspenava-Bílý Potok p. S. zakoloval místní kolegy na novou mainu a v Hejnicích u nádraí stál dvojkovej kombaj v hodně tmavý barvě(skoro černá). Přez rotí, nebo ivý plot nebylo vidět, jestli má nějaké klubové poznávací znaky. Je to někoho z klubu?
Minulý týden jsem na trati Raspenava-Bílý Potok p. S. zakoloval místní kolegy na novou mainu a v Hejnicích u nádraí stál dvojkovej kombaj v hodně tmavý barvě(skoro černá). Přez rotí, nebo ivý plot nebylo vidět, jestli má nějaké klubové poznávací znaky. Je to někoho z klubu? 
 |  
				|  |  

| 
			| 16.11.2011 18:11 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2425485 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| Včéra asi radar... parkovala jsem ve stranicích C5... kolem mě projela modrá C5 a uhýbala sanitce  Včéra asi radar... parkovala jsem ve stranicích C5... kolem mě projela modrá C5 a uhýbala sanitce :D 
 |  
				|  |  

| 
			| 16.11.2011 20:49 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2425541 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| jasně  jasně :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 27.12.2011 23:26 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2435967 |  |  
					| M.P | 
			| Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |  |  

|  

| V pondělí 26.12. kolem poledne v Třebíči na křiovatce u České pojiovny , Úřadu práce ... černej Break s DRL ... asi Nezmar . Já jel tentokrát C5kou .
V pondělí 26.12. kolem poledne v Třebíči na křiovatce u České pojiovny , Úřadu práce ... černej Break s DRL ... asi Nezmar .
Já jel tentokrát C5kou .

|  
				|  |  

| 
			| 28.12.2011 17:39 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2436034 |  |  
					| radar | 
			| Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |  |  

|     
   | Je toto moný ????, vůbec jsem si tě Darjo neviml  čeho si ale u tebe vímám to jsou tvoje "obrázky" u jmenovky. To u má asi tak třetí, (odhadem). Tenhle je fakt dost dobrej, líbí se mě.  Čekám s čím vyrukuje přítě.     Je toto moný ????, vůbec jsem si tě Darjo neviml :-(  čeho si ale u tebe vímám to jsou tvoje "obrázky" u jmenovky. To u má asi tak třetí, (odhadem). Tenhle je fakt dost dobrej, líbí se mě. :palec Čekám s čím vyrukuje přítě. :-d :-d:-d 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.12.2011 19:47 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2436189 |  |  
					| JaMat | 
			| Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |  |  

|     
   | Vedle koho jsem v úterý parkoval v jungmance? Stříbrná berline s nálepkou.
Vedle koho jsem v úterý parkoval v jungmance? Stříbrná berline s nálepkou. 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.01.2012 13:37 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2439600 |  |  
					| Boracon | 
			| Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |  |  

|  

| Kdo byl včera ráno v 6:22 na světelný křiovatce v Kyjích? tmavej Break,  klubová nálepka i podznačky, stál jsem za tebou  Kdo byl včera ráno v 6:22 na světelný křiovatce v Kyjích? tmavej Break,  klubová nálepka i podznačky, stál jsem za tebou :-d 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.01.2012 15:16 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2439634 |  |  
					| tief |  |  

|     
   | Zeby jeffrey ?  Zeby jeffrey ? :) 
 |  
				|  |  

| 
			| 11.01.2012 16:32 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2439649 |  |  
					| Boracon | 
			| Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |  |  

|  

| SPZ začínala buď 1AP.... nebo 2AP....  SPZ začínala buď 1AP.... nebo 2AP.... :-)))) 
 |  
				|  |  

| 
			| 24.01.2012 18:57 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2443786 |  |  
					| Hanz 397 |  |  

|  

| Je moný,e jsem dneska potkal v Dc na iatym kruháku na Dělnický kolem 17té hodiny Najka? Od Hypernovy mi dávala přednost zlatá II.break. Já jel na Ruskou...stříbrným fauwé caddy a ta C5 mi dávala přednost.
Je moný,e jsem dneska potkal v Dc na iatym kruháku na Dělnický kolem 17té hodiny Najka? Od Hypernovy mi dávala přednost zlatá II.break. Já jel na Ruskou...stříbrným fauwé caddy a ta C5 mi dávala přednost. 
 |  
				|  |  

| 
			| 24.01.2012 19:31 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2443795 |  |  
					| Hanz 397 |  |  

|  

| Tak to má tvoje auto v Dc dvojníka  . Já ho mám zase v ÚL...
Tak to má tvoje auto v Dc dvojníka:-d. Já ho mám zase v ÚL... 
 |  
				|  |  

| 
			| 13.02.2012 22:03 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2450864 |  |  
					| Hanz 397 |  |  

|  

| Je moný,e jsem dnes,kolem 16.hodiny potkal kousek za letitěm na Chomutovský"rychlostní"silnici,směrem pryč z Pha Alxe? Světle modrej II break okolo mě proletěl tak rychle,e jsem si neviml,jestli měl nějaký poznávací znamení... Já jel bílýma,velkýma písmenama polepenou X1 v hovnové barvě...
Je moný,e jsem dnes,kolem 16.hodiny potkal kousek za letitěm na Chomutovský"rychlostní"silnici,směrem pryč z Pha Alxe? Světle modrej II break okolo mě proletěl tak rychle,e jsem si neviml,jestli měl nějaký poznávací znamení... Já jel bílýma,velkýma písmenama polepenou X1 v hovnové barvě... 
 |  
				|  |  

|  | 
 |  |