| 		

| 
			| 21.08.2011 23:58 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2408300 |  |  
					| Boracon | 
			| Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 97 |  |  

|  

|  já tam byl ale včera  :-)))) já tam byl ale včera :palec 
 |  
				|  |  

| 
			| 22.08.2011 22:34 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2408786 |  |  
					| troll | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |  |  

|     
   | Dnes kolem 20h kdy jsem jel po dálnici (stříbrná c5 break) od Kladna na Prahu mě z nájezdu od Středokluk vlítla před čumák černá C5 break tak, e jsem byl nucen nejen zpomalit, ale i přibrzdit. Stopka nic, přednost nic.....tak jen doufám e to nebyl nikdo z klubu???
Dnes kolem 20h kdy jsem jel po dálnici (stříbrná c5 break) od Kladna na Prahu mě z nájezdu od Středokluk vlítla před čumák černá C5 break tak, e jsem byl nucen nejen zpomalit, ale i přibrzdit. Stopka nic, přednost nic.....tak jen doufám e to nebyl nikdo z klubu??? 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.08.2011 09:58 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410237 |  |  
					| Dutch | 
			| Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |  |  

|  

| Kdopak to parkoval vcera v Linich na leteckem dnu kousek od nas ve VIP zone se stribrnym kombajnem ?
Kdopak to parkoval vcera v Linich na leteckem dnu kousek od nas ve VIP zone se stribrnym kombajnem ? 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.08.2011 16:46 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410307 |  |  
					| Mahony | 
			| Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |  |  

|  

| Kdopak to byl dneska asi ve 13h.na jiní spojce před hostivařem se stříbrnym kombíkem s klubovou nálepkou?  Mam tuení e CC5 ale nevim to určitě,neměl sem čas moc čumět hustej provoz nákladáky se tam motaly sem tam a do toho mi jetě zvonil mobil  Ale zatroubil sem na pozdrav,doufám e si to ti přede mnou nevyloili jinak
Kdopak to byl dneska asi ve 13h.na jiní spojce před hostivařem se stříbrnym kombíkem s klubovou nálepkou? :-d Mam tuení e CC5 ale nevim to určitě,neměl sem čas moc čumět hustej provoz nákladáky se tam motaly sem tam a do toho mi jetě zvonil mobil :-)))) Ale zatroubil sem na pozdrav,doufám e si to ti přede mnou nevyloili jinak 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.08.2011 21:59 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410372 |  |  
					| troll | 
			| Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |  |  

|     
   | kdopak to dneska "parkoval" své C5 kombi v odstavnym pruhu na D5 směrem do Prahy asi 1Km před Prahou?
kdopak to dneska "parkoval" své C5 kombi v odstavnym pruhu na D5 směrem do Prahy asi 1Km před Prahou? 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.08.2011 22:49 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410388 |  |  
					| Mahony | 
			| Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |  |  

|  

| Myslel sem si to ale nezahlíd moc kdo sedí v autě  Zrovna sem vez auto k jruzemu na loiska v ramenech  Myslel sem si to ale nezahlíd moc kdo sedí v autě :-d Zrovna sem vez auto k jruzemu na loiska v ramenech :-)) 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 19:37 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410527 |  |  
					| TheOne | 
			| Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |  |  

|     
 | Kdo tu je z klubu z Ostravy Dubiny ? Jsou tu 3 C5 I a nevím jestli jsou z klubu, nechávat lísty za sklem nebudu  Kdo tu je z klubu z Ostravy Dubiny ? Jsou tu 3 C5 I a nevím jestli jsou z klubu, nechávat lísty za sklem nebudu :-d 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 20:03 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410537 |  |  
					| jeanette | 
			| Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 5 |  |  

|     
 | e bych dnes po osmnácté hod.viděl v DC na nábřeí Najka? Zlatá C5 a uháněl podél řeky směrem na leb?
e bych dnes po osmnácté hod.viděl v DC na nábřeí Najka? Zlatá C5 a uháněl podél řeky směrem na leb? 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 20:17 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410545 |  |  
					| jeanette | 
			| Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 5 |  |  

|     
 | Nějaká mladá maminka, néééé?  Nějaká mladá maminka, néééé?;-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 20:38 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410553 |  |  
					| tomix | 
			| Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |  |  

|     
 | Koukam kosek od Ceske L . hodně členů klubu    Koukam kosek od Ceske L . hodně členů klubu:palec:palec:-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 22:32 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410622 |  |  
					| Darja |  |  

|  

| tomix napsal(a): Mají tam asi líheň

To já po Praze vidím kulové... a e si palici kroutím za kadou c5
  Mají tam asi líheň:-))))
To já po Praze vidím kulové... a e si palici kroutím za kadou c5 :-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.08.2011 22:52 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410624 |  |  
					| Jeffrey |  |  

|  

| Asi by to chtělo zavést nové vlákno: "Kdo kde nepotkal člena klubu". C5ek je poslední dobou vidno v Praze dost, ale samé nicht samolepka oder klubová podloka pod rz. Na pozdrav nereagují  Asi by to chtělo zavést nové vlákno: "Kdo kde nepotkal člena klubu". C5ek je poslední dobou vidno v Praze dost, ale samé nicht samolepka oder klubová podloka pod rz. Na pozdrav nereagují :nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 31.08.2011 10:43 -
		Re: Kdo kde potkal clena klubu | 2410713 |  |  
					| jruze |  |  

|  

| Já také nereaguji - při jízdě drím auto pohromadě a na víc se nezmůu  Já také nereaguji - při jízdě drím auto pohromadě a na víc se nezmůu:-)))) 
 |  
				|  |  

|  |