Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Elektrické otevírání pátých dveří / C5 III
GillanCZ
24.05.2023 22:37 - Re: Elektrické otevírání pátých dveří / C5 III
99
Ahoj, při zavírání se mi zadní dveře zasekly zhruba v půlce a odmítaly se kamkoliv pohnout. Podařilo se mi je zavřít hrubou silou. Teď se otevřou zhruba 20cm a dají se jen zavřít tlačítkem. Jinak na ně funguje jen hrubá síla. Pokud je dostanu z té "komfortní polohy, kam se dostaly samy", pak při stisku otevření jen zavrčí zámek a zapípají a při stisku zavření jen smutně pípají. Při použití hrubé síly je slyšet, jak se otáčí motor uvnitř.

Zkoušel jsem dle rad pohýbat chráničkou kabelů, ale bez výsledku. Dál jsem to zatím nekuchal, tak je možný že to prostě definitivně upadlo.

Bohužel potřebuji na víkend odjet s rodinou, kočárem a hromadou věcí, tak bych rád nějakou rychlou radu, zda je možné nějak odpojit ten elektrický pohon, aniž bych musel rozebrat celý traktor? Trochu se obávám, že v režimu "hrubá síla" zůstanu se zlomenými, ohnutými vzpěrami někde na horách.

Když se mi před výměnou baterky auto pořád přepínalo do eco-módu, dalo se nějakým mně nepředvídatelným způsobem (pohybem nahoru dolů) dosáhnout toho, že při otevřených dveřích to v nich zavrčelo, servo se odpojilo a dveře šly celkem pohodově zavřít i otevřít.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator