Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
Dařby
02.05.2022 13:22 - Re: Auto se nezvedá
Za?iato?n?k
Ahoj, (C5 III X7 Break 2.2 HDI) při výměně kol, jsem si všiml, že se auto divně - cukavě zvedalo, ale zvedlo se. Po výměně zadek klesl níž, než by měl -> tak jsem celé dal auto dolů -> předek se už nezvedl, zadek trochu.
Zjistil jsem příčinu: vzadu, zelená tenká trubička, co se kroutí pod zadkem auta, co jde nad velkým hliníkovým blokem zavěšení zadních kol a mizí kamsi dopředu mezi podlahou a nádrží: je "načatá - vykvetlá" úplně nahoře (v nedostupným místě) viz přiložené fotky.
Celý spodek je "mokrý" od LDS včetně záchytné vaničky pod zadními koulemi, tlumič výfuku = už to prosakuje delší dobu (jen to neudělalo louži pod autem, nebo se vsákla do trávy/hlíny). = chybí LDS, tu doplním, stojí u tchána v Čerčanech.

Dotaz:
1) Lze ještě tato trubička objednat jako náhradní díl?
//Pokud ne. Vím, že PATaMAT umí udělat nějaké trubičky (už jsem u něj byl před lety s Xantii) - Jste schopen ji vyrobit? Poslat? / Si pro ni dojet?
2) Mám obavu jet někam dál, aby to neruplo cestou plně. (Mám 12km značkový servis Citroem Babiš v Mnichovicích - sem bych to asi risknul, lze-li ten díl ještě oficiálně objednat a nestálo by to majlant) Jinak s autem jezdím k panu Růžičkovi. = Dá se ta trubička vyměnit na dvorku bez zvedáku? jen s hevery (nevím, kde vepředu končí, či jestli bude potřeba demontovat nádrž, ...)
3) Dále vidím lehce načatou i černou trubičku, co pak přechází v podlouhlý černý opletený váleček. Nestála by také za výměnu? / Nějak lépe ošetřit? Lze ji ještě sehnat?
4) Případně na co si dát pozor, diagnostiku nemám.

Díky předem za reakce.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator