Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Pískání vzduchu u oken
HELLMUT
26.12.2021 10:41 - Re: Pískání vzduchu u oken
U??vate?
Zdravím v čase vánočním...
Poslední dobou řeším pískání vzduchu na X7
Jestli jsem dobře vypozoroval děje se to od cca 80 do 130 km/ h nevím odkud to jde, ale mám pocit jakoby z pravé strany ze střechy. Přijde mi to podobné jako když jedu se zahrádkou z Lidlu. Tam jsem musel izolepou přelepit tu spodní díru profilu nosiče ve které se šoupou příchytky na hagusy pak to přestalo pískat. Tady nevím co zalepit...
Teoreticky by to mohlo být to zrcátko jak se píše výše...
Ale nepřijde mi tam nikde mezera. Když za jízdy měním sklon skla zrcadla nebo jsem i sklopil zrcátka do parkovací polohy píská to pořád stejně. Nemůžou to dělat ty hagusy samotné?
Mám také skleněnou střechu ale spáry s plechem jsou vyplněné tak nevím co to může dělat. Mám v plánu všechny spáry na střeše a hagusech přelepit izolepou jestli se to změní. Ale teď jak je auto omrzlé tak to asi nebude moc držet Nemáte nějaký typ, zkušenosti?

Zlatá dvojková C5 tam takové potíže nejsou
Pořád jsem v údivu jak někdo ( Francouz) dokáže "vylepšit" něco co bylo super
( dvojková C5)
V X7 to píská, mlží se čelní sklo nebo výdech větráku na čelní sklo je jen uprostřed a ne po celé délce jako ve staré, takže okraje oken se teď v tomto počasí mlží jako kráva.
Úložné prostory chybí, tempomat z kopce nebrzdí - ve staré když dám v Tunelu Blanka který je z kopce tempomat na 50 tak celou cestu jedu 50 a nemusím šlapat na brzdu, když páčkou ubírám tak rychlost klesá. V X7 dám 50 a za chvíli tam mám 70 protože z kopce se rozjede a nebrzdí ( obě auta jsou v automatu) čudlík( - ) vůbec nereaguje. O pohodlí ovládání ani nemluvím. Na staré vše krásně dostupné dvěma prsty tady v X7 musím pořád hledat knoflíky na volantu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator