Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Měrka oleje
Petras
20.11.2021 21:55 - Re: Měrka oleje
Za?iato?n?k
Tak mě opět prdla měrka jako nám všem na stejném místě. Né že bych neměl 345kč na novou, ale již mě to neba. Již se ve vaně válejí 2 moje origo a to netuším kolik majitel před. Předešlé uvedené nápady nejsou vůbec špatné (lanko,bovden) a díky za ně. Jen jsem po procházení dílny narazil na vyhozené stěrače a nápad byl na světě. Třeba někomu pomůže, já hledal také.
Jediný problé vidím v nálezu vyhozeného stěrače o min. délce 70cm. Dělám v tramvajové dílně, kde se jich hromada vyhazuje, takže já tento problém neměl.
Ze stěrače vytáhnete pružné planžety o šíři 4mm a to hned 2. Výhoda je ta, že planžety jsou již na krajích opatřeny otvory o šíři 2mm. Další výhodou jsou pouze dvě rány důlčikem pro označení min.max na planžetě, podle uvedných rozměrů nafocených výše. ( velký dík )
Z madla měrky opatrně vykroutil původní lam. tyčku, seřízl špičku pro možný vývrt 4 mm vrtákem (původní otvor tyčky vás navede) a vyvrtal až pod oko měrky. Pak napříč 2,5mm vrtákem, pro uchycení planžety. Mám tedy uchycení při vytahování pod kontrolou. Já planžetu uchytil 2mm závlačkou, ale kdo má 2mm šroubek a hromadu podložek, půjde to také. Zakrátit na požadovanou délku, 2 rány důlčikem Max, Min a hotovo. Práce 20 minut s cigaretou
Tak třeba pomůže, ale raději přeji nezlomenou

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator