Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
(Miloš)
14.11.2021 16:45 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Zdravím všechny,
jsem tady novej, nemám se moc čím chlubit, 2L HDI 80kw spotřeba cca 7, bylo to o litr víc, ale teď jsem po tlakový hadici vyměnil ještě intercooler a už to snad jede jak má i když je to teda lenochod jak se patří Nicméně přesedám mezi tímhle a mondeem 2.2 tdci 147kw, takže se to vlastně vůbec srovnávat nedá. Je zajímavý, jak odlišně lze auta pojmout obě jsou skvělý, ale každý úplně, ale úplně jinak. Ta moje spotřeba je teda skoro čistý město.

Připojím i dotaz, protože s tímhle jevem jsem se ještě nesetkal, u normálních aut ukazuje tachmetr o cca 10% víc než jedu podle GPS, tady je to obráceně, což je dost zákeřný, protože radar je na každým rohu a zvyk, že o 10 víc je v pohodě se může vymstít. Kola standard 205/65 r15. Palubák ukazuje o litr víc než spočítám podle tankování, otázka je, jestli nenajedu reálně víc, když to takhle blbě ukazuje.
Je to vlastnost, nebo chyba?
A ještě mi nějak blbě ukazuje palivoměr, dám plnou a ukazuje lehce přes 3/4, ale čekám, jestli se to nerozhejbe dlouho to stálo, než jsem se rozhodl, že to zachráním a kámoš co s tím jezdil předtím tankoval max za 500, takže to plnou vlastně nezná

Jo a to je taky skoro k tematu, na kolik má kombík 2002 nádrž? 60? XMko mělo snad 80, jestli si pamatuju dobře.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator