Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Posilovač řízení - obecně / C5 I a II
jruze
04.05.2021 16:55 - Re: Posilovač řízení - obecně / C5 I a II
U??vate?
PATaMAT napsal(a):
Nezlob se, ale meleš...
Když ti vyteče všechna LDS z nádobky, servo ti nebude fungovat. Jak si sám napsal - náplň to má společnou k doplnění při případném úniku. Kdyby mělo servo svůj okruh, má to i svoji nádobku Tak že tu u hydry c5 nemá, tudíž nemá ani v pravém slova smyslu samostatný okruh. Má to svoje čerpadlo, ale okruh kapaliny je společný. Stačí když je kapaliny málo a už si občas servo sosne vzduchu a zlobí to


Popiš mi prosím vývody ze serva - jsou tři - výstup tlaku, vracečka z řízení a propojení s nádobkou - ten slouží k doplnění LDS pokud by bylo v servu málo (v případě úniku a vzhledem k roztažnosti oleje teplem k vyrovnání tlaku)

C5 I ano C5 II už ne ( elektrické servo nebo přesněji v něm je bezmála 2 l LDS ) vyzkoušej si to a podívej se kam se vrací LDS jestli do nádobky nebo zpět do serva . C 5 II souží nádobka oopavdu jen jako vyrovnávací ( roztažnost oleje a případný únik. ) u mechanického čerpada si čerpadlo nasává z nádobky a vracíse z řízení do nádobky.
pokud nevěříš změř si teplotu LDS v nádobce a podívej se na tepotu LDS v čerpadle. A jak to vlastně funguje třeba u ,,péráka\" když nemá nádobku na hydrauliku (vlastně má - s obsahem asi 2dcl - to stačí na roztažnost oleje)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator