Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: praskle teleso termostatu 3.0HDi
STRUCTOR
13.12.2020 21:31 - Re: praskle teleso termostatu 3.0HDi
99
Ja ale v zásadě nemám problém s tím, že by třeba došlo k únavě materiálu. Jen když jsem dohledával na YTB jak se ten termostat mění, tak byl vždy prasklý na stejném místě, což mi jako běžná únava materiálu nepřijde. Podotýkám, že to bylo i u různých značek na stejném motoru (Jaguar, Peugeot, Citroen). Samozřejmě se mohu mýlit, třeba je to běžná únava a proste to náhodou vždy praskne na stejném místě. Klidně se dám foto mého prasklého termostatu a linky ev linky na YTB.
A teď bych rád slyšel od autodiag v čem vidí tu neschopnost nebo neinformovanost.
Tvrdit jen tak bez ničeho, bez znalosti dalších okolností, že mi to neprasklo naráz je hodně odvážné, parkuji před domem na vlastní zámkové dlažbě, na téměř nové zámkové dlažbě a vidím tam každou kapku. Krom toho, byl jsem s autem na STK + emise, vše bylo ok, tj. vše suché, kapalina na rysce, nic nebylo cítit (tj. ze by se z teplého motoru odpařovala chladící kapalina). Pak auto pár měsíců stálo a náhle...., ale to asi nemá smysl řešit je to stroj který prostě servis občas potřebuje, o tom nemám v úmyslu diskutovat.
Jinak souhlasím s tím co píše jruze, měl jsem c5 a do 200tis v podstatě bez závad, jen přední pístnice jsem měnil (na to prý byla svolávačka u aut do 5let a 200tis, o které jsem nevěděl a tedy jsem o 5měs prošvihl).
Jinak netuším jestli mají výrobci oddělení na vymýšlení kurvítek, nemám pro takové tvrzení žádné důkazy, ale pokud se o závadě běžně ví a výrobce ji nijak neřeší, ev. ji dokonce tají....pak já takovou věc za kurvítko považuji.
Stejně tak, myslíte, že některý výrobce má oddělení třeba na výrobu software který ojebává emise? Já jsem o tom léta nevěděl a by bych ochoten tvrdit, že by si to nikdo nedovolil, takže kurvítka....možná neexistují.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator