Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
Jarduk
02.01.2020 20:04 - Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
Za?iato?n?k
Chlapi, díky moc za rady!
Zkusil jsem opět zatáhnout a uvolnit ručku a lanko napnutý jak struna. Takže jsem zatáhnul za tu páčku a ručka se pěkně dotáhla až na konec.
Takže je to vlastně dobrá a špatná zpráva. Brzdič je podle všeho ok, ale evidentně ten "nový" lanovod a lanko ok vůbec není. Jestli teda nemůže být ještě jiný důvod k tomu, že by se to samo nevracelo. No a špatná zpráva je, že prostě ty lanka a lanovody vydržely krásných 13 měsíců (nakonec jsem zjistil, že jsem to nechal dělat už minulej listopad) a 17 tisíc kilometrů. Tam se musí někudy snad dostávat voda nebo bordel. No jdu teoreticky vzdělat, z čeho se to tam vlastně skládá.

Jo a hlavně se neomlouvejte za různý neodborný rady. Jestli se nepletu, tak je to původní smysl těchhle a podobných stránek. A ačkoliv dneska frčí rady typu "dej to do servisu a nešourej se v tom", tak tady je jasně vidět, že i bez servisu lze poradit tak, abych zítra zas po 600 metrech nemusel zaparkovat auto u autobusový zastávky, vyndat drobný na parkování a koupit si lístek...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator