Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vačková hřídel
sneky
18.09.2016 19:09 - Re: Vačková hřídel
99
Stalo se toho víc. Nejdřív to vypadalo jen na turbo ale po jeho výměně zjistili že je v čoudu i olej.čerpadlo, hydroštely a sací koš.
Po téhle opravě se už řešily jen reklamace měněných dílů - turbo + hydroštely. Vadné hydroštely údajně způsobily to že přeskočila řemenice na vačce o 1 zub. Vačku servis měnil na vlastní náklady.
Zhruba po tydnu od vzvednutí ze servisu zacal z motoru někudy téct olej. Z auta se rázem stala olejnička.
Odvezl jsem to do jiného servisu na kontrolu a přetěsnění a přitom mi řekli že je nakopnutá vačka.
Já se ted dohaduju s puvodním servísem kde ji měnili, oni uznat reklamaci nechtějí a tvrdí že je v pořádku. Že je to tak z výroby. Přitom se nepřímo automechanik přiznal že ji sehnal z jiného auta, prý je repasovaná (hahaha).
Chtěl jsem jen radu jestli je opravdu nakopnutá nebo ne. Na tuhle měněnou jsem najel zhruba 500km takže se nemohla zničit během tak krátký doby.
Při mém štěstí se celá původní porucha stala 300km od domova a ještě k tomu v neděli, a proto jsem nechal auto v Brně v jediném servisu který jsem našel otevřený (jsem z Plzně) a i proto je řešení reklamace a dalších věcí se servisem který mi to původně dělal dost obtížné. Krom toho, že jim po tom všem absolutně nevěřím.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator