Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Volna predni naprava.
Alethine
14.06.2016 07:37 - Re: Volna predni naprava.
99
Zdravím všechny, přidávám se k diskuzi svými potížemi.
Začátkem roku jsem začala řešit předek celkově. Na autě se tedy doteď vyměnili všechny 4 ramenní silentbloky, celé servořízení za repasované, spodní čepy, rejdové čepy, axiální táhla s manžetami, všechny 4 koule, vyměněna komplet LDS (s řízením), přední výškový korektor. Po této anabázi jsem byla na geometrii (laserová-s "monitory na kolech?) u které jsem si hezky postála pokoukala a druhý den tam jela na reklamaci, protože poprvé jsem měla volant podstatně šikmo doleva. Podruhé jsem odjela s volantem šikmo doprava. Nicmémě se tam již nevracím, na další geo jedu ke známému v pondělí. Každopádně auto stále na silnici plave (nejen v kolejích po kamionech), ale to by mohla vyřešit i zítra výměna gum za nové. ALE auto stále nezvládá nerovnosti, a už krátké, dlouhé, šikmé, příčné... Nerovnosti se opírají do volantu, jak už tu bylo psáno, volant kopíruje tvar nerovností a přenáší se do něj rázy od nerovností. Vůbec mi příjde, že ten předek drncá a nemluvě o velkých kočičích hlavách nebo vlakovém přejezdu. Vydržím dost, ráda do auta naleju nějaké finance, když pomohou-mám to auto místo potomka, ale začíná se za mnou plazit frustrace.
Chci si ověřit, zdali můj další plánovaný postup je OK. Vyměním samozřejmě ty gumy a udělám další geo... A vidím to na výměnu těch kloubků na volantové tyči (kde se dají sehnat?), stabilizačky, držáky příčného stabilizátoru...? Auto má dnes 282tis.km, takže si zaslouží péči, jen do toho nemůžu jednorázově nacpat desítky tisíc, tak musím postupně
A taky mě zaujalo téma horního uložení pístnice, nemohl by být problém (i) tam a proto měl mechanik takový problém s tou geo?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator