Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Únik hydraulické kapaliny LDS
jruze
18.04.2016 00:46 - Re: Únik hydraulické kapaliny LDS
U??vate?
Mikra napsal(a):
Já odtlakovávám tak jak píše Petr nade mnou. Spustím auto co nejníž, odměřím špalky, zvednu auto, zasunu špalky, spustím auto. Tím se tlakem plynu v koulích vytlačí LDS z koulí a doteče do nádržky. Trochu v pístnicích zůstane, ale to je malinko, proti tomu, co se vejde do koulí.


No já snad kvám půjdu na školení :

Jumep- a pomerne jednoduche preco odtlakovat, staci ist na dvihak a nedat auto do hornej polohy, dvihnes ho, otvoris / zatvoris dvere a auto sa odtlakuje a pretece ti nadobka, zatece motor ... atd

Jen aby se to zase nezvrhlo - napřed si skus vypustit nádobku na LDS po tvém odtlakování a potom po odtlaku diagnostikou - porovnej množství vypuštěné LDS.

Jinak pokud odtlakovávᚠdiagnostikou tak auto sedne na dorazi a ještě min. minutu stoupá hladina LDS a nehledě na to že odtlakování přes diag otvírá všechny ventilky aby se odtlakovala i ta druhá část (ventilky na zdvih + zásobník tlaku - ten odpustíš tou tvou metodou jak? (to je otázka pro oba). - poslední můj přízpěvek k vašim u Mikri to chápu ale u Jumepa ? (to čerpadlo Petře znᚠi zevnitř (myslím) tak by jsi mohl vědět že je vlastní čerpadlo - zásobník tlaku - elekteventily - vývody předek,zadek) tím že otevřeš dveře a mᚠsvěšené kola otevřeš ventilky na klesnutí né tu druhou část ( vtom řípadě že by nebyly svěšené kola ale v nejnižší poloza a otevřel by jsi dveře tak by čerpadlo začalo tlačit do pístnic LDS - aby se to nestalo musel bys odpojit aku a to můžeš zase dělat s dveřma co chceš). ale pokud jste o tom přesvědčeni a nebo se přesvědčíte zkouškou vypustit nadržku na LDS v obou případech tak máte samozřejmě pravdu. (A F. sou blbci že ten postup vůbec přidali do diag a zbytečně prodlužují čas tohoto úkonu) - k tomuto se dá dojít i logikou (v podstatě je to to samé jako na předchůdcích C5 kde se povoloval šroubek na 12 klíč na tlakovém okruhu)

Pro Alxe : prosím o přesunutí do správného vlákna a nebo dle uvážení smazat(jestli by to zase mělo rozpoutat nežádoucí ....)je to sice blbost vysvětlitelná i logikou,ale vlastně o ničem - asi na nové vlákno ,,jak odtlakovat celí systém a vypustit všechnu LDS" nebo ,,co je odtlakování hydrauliky a jak funguje" nebo ,,kdo má pravdu" nebo nevím ??(zase jsem se chytil)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator