Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vibrace auta při jízdě
robo
03.04.2016 21:02 - Re: Vibrace auta při jízdě
99
Basenn250 napsal(a):
Pánové,děkuji mnohokráte za vaše názory..... Příští týden se tomu nemohu věnovat,ale ten další týden to bude věc číslo jedna,tak vám všem dám vědět jak to dopadlo,jen doufám,že to bude opravdu jen problém pneu.... Ještě jednou dík...

este som sa stretol s vyvazovacmi - vyvazil kolo do nuly. dal ho dole z upinaka vyvazovacky. poziadal som aby ho vratil - a zrazu 10g, cele zle, tam ani nestracaj cas.
Nech ho da naspat a zatoci - musi tam byt nula! a tam kde ti to vyvazovali - musi to byt zasa 0 mozno 5gram max...potom sa da povedat ze metoda je ok, len poloha zavazi je otazna. Ale opakovatelnost je zaklad! niekedy mi triaslo aj ked zavazia boli hmotnostne ok, ale poloha bola o 10cm vedla....no a kola s min. olovami dopredu ked je tam ta neistota presnosti.

nemal by som to pisat ale poviem - letne gumy som prezul na 4tu sezonu. maju okolo 30tisic km. neboli este na vyvazovacke, su stale v stave ako ich vyvazili vo fabriky. bol som vcera skusat -160km - ani tuk do volantu.
z toho vyplyva ze ojazdenie dezenu nema nejaky extra vplyv na vyvazenie - teda rovnomerny ubytok dezenu povedzme 2mm nijako nerozhodil vyvazenie.
zimaky som dal prevazit - zdalo sa mi ze trocha brnel volant, este nekmital, na 3 kolach sa zavazia posunuli asi o 5cm, zacali sme meranim jak su na tom. a jedno kolo bolo uplne mimo. ale vysledok dobre- 150 ani tuk..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator