Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Senzory tlaku v pneu
Jetik
15.04.2015 21:11 - Re: Senzory tlaku v pneu
Za?iato?n?k
Jetik napsal(a):
BlueSeven napsal(a):
Já nevím, jak si to přehodí, ale přehodí. Asi pozná ze kterého místa se čidlo hlásí. Když ty kola přehodíš, tak se to asi po minutě jízdy načte na správném místě. Můžeš to zkusit otestovat a zkontrolovat přes diag


No ja musím s žútosou konštatova, že sa automaticky neprehodia. Na mojej C5 III 2.0Hdi exclusive z roku 2009 som práve prezul a predná žavá sa hlási vzadu vžavo. Ostatné 3 sa nehlásia vôbec (skúšal som to postupným vypustením tlaku až na 1,7 a nič. V diabox píše, že vpravo vpredu je tlak 2,0 (hoci v skutočnosti 2,4) a ostatné tri vedie ako nedefinované. Skúsim porozmýšža čo s tým ešte predtým ako sa pôjdem vyreva do servisu, pretože doteraz na to šahali len oni a minulé leto to dokonca vypli, lebo mi tam stále niečo hlásilo. Teraz som to len zapol a stav je ako píšem.


Takže všetko je inak. Dnes som si našiel trochu času a znovu to napojil na Diagbox. Kouha jedna, načítal správne všetky štyri snímače aj s tlakom, teplotou a hláškou normálneho tlaku. Rovnako správne reagovali aj hlásenia na palubnej doske a čuduj sa svete, sedeli aj pozície kolies podža pozičného obrázku na palubnej doske aj v Diagboxe a keď som na konkrétnom kolese odpustil tlak na 1,9 ("podhustenie") a aj na 1,6 ("pichnuté") ukazovala palubka správne pozíciu skúšaného kolesa. Takže neviem čo "delali soudruzi z DDR špatne", ale všetko je v poriadku. Ak som len nemal viac šastia ako rozumu, tak si auto vie zisti na ktorom kolese je ktorý snímač. Naposledy keď som odpustil na Pź tlak, ukázalo mi na palubke pokles tlaku na Zź a kolesá som memenil.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator