Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
robertzn
03.04.2015 12:27 - Re: Chiptuning
Za?iato?n?k
jumep napsal(a):
uz som tu velakrat riesil ze niekto si to dal chipnut, lebo to nejelo a ejhle, bola zla vaha, zasrane sanie a par drobnych problemov

uz je tu x krat pisane, nemas na 100kw spojku, poloosy, brzdy atd.

Jo........ četl jsem celé vlákno........kontrola váhy je určo na pořadu, a co se týká ostatního.........měl jsem pocit, že se tu řešila 1.6ka, a pokud se dělala ve třech variantách výkonu se zaměnitelnýma dílama, myslel jsem, že by něco podobného mohlo být i u 2.0. pak bych se zvýšení na 100kw nebál. u 1.6ky bych to odhadl na marketingový tah.......ano, nemᚠtolik peněz? prodáme ti auto levněji, ale s malým výkonem........je to naprd? jasně.....prodej auto, došetři a kup silnější.......ty mᚠauto, my máme zákazníka........a díly? když vyrobíme na tři varianty stejnou kvalitu, tak na slabších budou předimenzované, ale zas velká série, tudíž ve výsledku levnější než to kouskovat podle výkonu. Dělá se to snad ve všech odvětvích průmyslu. trocha materiálu navíc ve větší sérii je levnější, než tři menší série s minimálním rozdílem materiálu..........

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator