Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Funkce sníh u automatické převodovky
robo
02.02.2015 16:24 - Re: Funkce sníh u automatické převodovky
99
vendac napsal(a):
Ahoj. Ten popisek co píše Hanz,mám u manuálu taky. Jak to funguje tam?

povedal by som nijak. Podla mna je to "maskovane ASR ". v topicu pocasi mam odfotene kde som ledva presiel cez sneh. Ak to clovek hlada, vacsionou dostane len PR clanky ako napriklad ze je to rovnako dobre ako 4x4 .link.

OK, now how fast can you say "traction control"? As you can see, the Snow Motion or the so-called "Intelligent Anti-Skid system" works almost similar to a traction control system but incorporating a snow mode providing better grip in extreme conditions.
In fact, the French manufacturer confirmed in a TV spot that the Citroen C5 is now featuring a new traction control system called "Snow Motion" but said it is capable of providing way better performances compared to a tradition traction system. However, there's not much to say about it as Citroen hasn't released too many details about the technology, but only a 30-second TV commercial and a bunch of photo showing the system in action.

mozno som trocha vyklepany po vikende lebo som sneh zazil asi prvy krat na c5, a hydra na snehu a lade, proste sa tazko rozoznava kedy sa to utrhne. chce to prax

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator