Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Mapy Navigace / C5 II/III 2004-2011 (RT4/5)
jruze
08.12.2014 20:56 - Re: Mapy Navigace / C5 II/III 2004-2011 (RT4/5)
U??vate?
Mikra napsal(a):
Já teda když mám v úmyslu vyjet na neznámou dlouhou důležitou trasu, tak si ji najdu nejdřív na netu, zapíšu si souřadnice klíčových bodů a ty dávám do navigace jako cíle. Po dosažení prvního cíle dám navigovat k druhýmu cíli až dojedu do posledního cíle. Navigace nezná moc popisných čísel, tak proto raději nezadávám adresy, ale GPS souřadnice. Tak mě to vždycky dovede na místo naprosto přesně. Podobně se dokážu vyhnout i dálnicím v cizině. Doma to neřeším, mám známku.
Zkušenosti s popisnýma číslama a adresama mám špatný. A to napříč snad všema navigacema. Když k nám jezdí lidi pro štěňata, tak jich víc než polovina telefonuje z vedlejší vesnice, že jsou v Hamrech a nikdo nás tam nezná. Kam že to mají jet. Jsou totiž i Velké Hamry II a kupodivu skoro všichni jezdí tam. Kdo nemachruje, že už projel půl světa a poslechne mě, zadá si mnou nadiktovaný souřadnice, ten přijede až k hlavní bráně našeho království.


Tak já dávám cílové místo - placené, nebo neplacené - a jedu(mně alespoň funguje se vyhnout dálnici,nejkratší- nejrychlejší,placené-neplacené trasy)- v létě jsem si zapoměl přehodit tento údaj a kličkoval jsem jak zajíc alpama - sice jsem objel jeden tunel a podíval se fakt na krásné serpentýny alp atd.. ale spotřeba a čas...... Povedlo se nám třeba projet bouřkovím mrakem - opravdu super zážitek.A ještě vzhledem k tomu že i vidím mapu kolem a snaží se mne vést po - na větší cestu , tak dám objížďku(změnit trasu o x km a podívám se jestli mne navádí na cestu která vede kudy bych si přál jet(třeba po pobřeží atd..)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator