Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
Tony_Z
10.05.2014 09:45 - Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
99
c5vyskov napsal(a):
Jestli tomu dobře rozumím, tak ale ten vzduch by pružil a právě trvale přitláčel pístek ke kotouči...
Taky se přikláním k tomu, že jsi to spravil spíš tím, že jsi všechno vyčistil.


Vím, co jsem dělal, nejsem idiot. Nikdo mi tu v tom nedokázal poradit, když příjdu na to, jak to dát do kupy, tak to jen zpochybňujete. Až to někomu udělá, tak "myslete", řekněte, že to nejde a kupte nový třmen.
Jediný, co se tu řeší, tak je zatuhlá ručka v brzdiči nebo lanovody. Já ti říkám, že je tohle může být v dokonalém stavu, třmen čistý - opakovaně čištěný (nevím, kolikrát to ještě budu muset napsat, aby to bylo skutečně jasné). Ale je na něm ještě kousek, kterej zřejmě nikdo nerozebíráte, protože nechápete důvod, proč by se měl rozebrat, když k "ničemu neslouží" a pod tím kouskem je těsnění, aby se dále nemohla dostat brzdovka z brzdového pístu, pokud tam brzdovka je, tak třmen po prudším zabrždění trvale přibržďuje. (taky jsem si říkal, že to je blbost, že - ale nakonec mi to nedalo zkusil jsem to, zjistil jsem, že to blbost není.

Jo a ještě jedna věc, projev té nečistoty se projevoval mimo občasného přibržďování tím, že ruční brzda zabírala mnohem dříve než na zdravém třmenu, když byl sundaný, páčka šla krásně. Když byl nasazený, šla také krásně, ale zabírala prostě dříve (ale až když se zabrzdilo (nožně)). Takže třmen se vyčistil, nasadil, všechno vypadalo naprosto OK, dokud někdo nešlápl na brzdu - pak sice také vše vypadalo OK, jen ta ručka zabírala dříve - tento problém se odstraňuje tím, co jsem napsal dříve.

.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator