Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vibrace auta při jízdě
vacharadek
28.02.2014 10:46 - Re: Vibrace auta při jízdě
99
Zdravím, mám zapůjčený C5 2.0 Kombi 2009 a v určitých situacích se objevují velmi silné vibrace do celého auta. První typickou situací je předjíždění, nebo ostřejší zrychlování. V momentě kdy je rovná silnice tak se nic neděje, ale pokud dojede k rozhoupání auta (jakoby při jízdě po vlnách) nahoru a dolů tak v nejvyšším bodě se brutálně rozvibruje celé auto, po návratu do spodní části nic. Takže lze je 150 bez sebemenšího náznaku vibrace a pokud něco nadhodí (zhoupne) auto nahoru tak ve vrcholu nadhozu auto zavibruje a pak už zase nic .
Druhou typickou situací je když je auto "zvednuté na tlumičích" na první výšku nad standardem (dělalo by i při druhé výšce), pak při dosažení cca 2000tis otáček a rychlosti při které se začne podvozek snižovat se auto rozvibruje tak, že mít umělé zuby tak mi vylétnou.
Auto má najeto cca 150, (bohužel je ve světlém vnitřku a ten jaksi odchází rychleji (otěr barvy) takže nejsme schopen rozpoznat zda nemá víc než těch 150) a v servisu odkud mám vůz zapůjčen ze mě tak trochu dělají paranoika a tvrdí, že to vlastně nevibruje a nebo jen přiměřeně stáří. Nic méně dali mi nové gumy, nahráli soft pro podvozek a převodovku. Vibrace se lehce uklidnily (dřív dělaly i při ostřejším odbočování se zastavením, při kterém jsem si předtočil kola, tak při tom rovnání kol zpět to také vibrovalo, nyní již ne)

Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Nebo nevíte o někom v okolí Hradce Králové, Pardubic, kdo se specializuje na Citroeny (a není autorizák) a třeba by mi jen pomohl odhalit závadu, protože jinak jsem za páprdu co si vymýšlí a dělá problémy .. vždy to nevibruje a vše je v normálu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator