Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ztrata vykonu / C5 I 3.0 V6
Stirius
30.10.2013 00:37 - Re: Ztrata vykonu / C5 I 3.0 V6
99
Ad Darja, ne, kde je ta "sranda", kterou tou srajdou mám vyčistit. Zase tak tupý nejsem . Popisovalas to částečně, ale nějaký obrázek nebo něco, co tím mám profouknout, by bodlo.

Optimálně viz tvůj post:

- Pokud ti to prská do sání moc oleje, závadu bych viděla v odvětrávání ventildeklů (napravo z každého z vendildeklů jde hadice, spojuje se a jde zespodu k váze vzduchu).

Odvětrávání ventildeklů - ok, hadice asi najdu, pokud jdou do váhy. Tyto hadice pročistit?

Mezi těma hadicema je odlučovač oleje, to může být problém číslo 1.

Odlučovač oleje - hm, tento pročistit? Jak vypadá?

Nebo ti podfoukávaj kroužky, je ten motor už trochu vydejchanej, a prostě to fičí do sání a odlučovač je ok, problém číslo 2.

Pokud podfoukávají kroužky, jak říkáš, je to na servis, ok neřeším aktuálně, i když opět netuším, kde to je.

Ad Han
Teď mi motor nechcípl, ale co vím, tak jsem nic neslyšel, prostě po nastartování byly otáčky nahorů, pak dolů, škyt a hotovo. Při jízdě žádné pískání, nic, ani při akceleraci. Všechno bylo dnes až na to škubání ok. A když to hodí ten gearbox, tak si to hodí prostě jen tak, bez nějakého viditelného, slyšitelného efektu. Má přeřadit, nepřeřadí, hodí chybu.


Psal jsem to už několikrát, do aut vidím jak prase do tvorby chleba. Můžu to rozrýpat, sepsat a dát dohromady, když mám návod a tuším, co dělám, případně někoho na telefonu. Ale netuším, co se jak jmenuje, kam se to dává a co to dělá. Chtějte po mně rozvrtat počítač, nainstalovat software, hardware, nebo tržní analýzy zahraničních trhů, ale auta jsou radost, nutnost, starost, nezbytnost .

A mimochodem, jak se má C5 auto normálně chovat, pokud stojíte, dupnete na plyn a chcete odrazit rychle pryč? Má být reakce rychlá, kdy si hned zařadí a vyjede? Já to radši už ani nezkouším, protože jednou jsem to zkusil jak jsem spěchal a bylo to, jak kdyby si chtěl hrábnout na benál, nenašel, zdechl, hodil chybu gearboxu a sbohem. Což bylo taky v době, kdy se to začalo celé sypat...

Edit: teď ráno už byla docela zima, takže po nastartování, otáčky nad 1k, potom hned dolů až do nuly a zdechlo to.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator