Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
Mikra
16.10.2013 16:51 - Re: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
99
U mě, teda C5 II - Nastavení při couvání:
Otočím klíček do polohy zapnuto (svítí kontrolky), přepnu tlačítko pro ovládání zrcátek na dveřích do polohy pro pravý zrcátko, zařadím zpátečku, potom seřídím zrcátko na pohled, který vyžaduju při couvání. Při vyřazení zpátečky se zrcátko samo vrátí do polohy pro jízdu vpřed. Hotovo, vypnu klíček a jdu si po svých.
Pokud nechám tlačítko v poloze pro pravý zrcátko, tak se mi bude při každým zařazení zpátečky seřizovat do týhle nastavený polohy pro couvání. Pokud ale tlačítko vrátím do střední polohy, tak se při zařazení zpátečky nic dít nebude. Zrcátko se ani nehne. Poloha pro couvání je ale v paměti a při příštím zapnutí tlačítka pro pravý zrcátko se zase bude při zpátečce samo nastavovat na pohled pro couvání. Možná to z paměti zmizí odpojením baterky.
No a pokud to na C5 I a II zlobilí, tak se sundá skolo zrcátka, prostříkají se motorky a dorazy kontoxem, rozhejbe se to seřizováním zrcátka do krajních poloh a potom to zase začne fungovat. Mě to takhle jumep opravil za jednu minutu na chodníku.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator