Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tažné zařízení + legislativa
najk
13.01.2013 20:24 - Re: tažné zařízení + legislativa
99
Herulinka napsal(a):
jo, tak já nemluvím o řidiči, my jsme tohle řešili loni se známou z magistrátu, a i jí trvalo přes měsíc, než mezi tamními odborníky našla někoho, kdo jí byl schopen říct fundovaně, jak to tedy opravdu je...


tady mᚠnějaké kecy pro autoškoly a tam je to taky jasně napsané, že to platí až pro nové ŘP, tak si tyto dokumenty vytiskni a hotovo, kdyby se náhodou našel na ulici polda co to nezná (a najde se), tak mu to ukážeš a když stejně si nedá říct, tak prostě odmítneš přestupek a on MUSÍ sepsat oznámení do správka atam už budou vědět , prostě nesmíš ale na místě zaplatit pokutu. Co se týče sehnati fundovanou informaci s tebou plně souhlasím, zákon, resp. novelizace je psaná jako u debilů a pro debily, ne pro lidi. Hodně se v tom angažovali kluci z karavan klubu a psali na MD a chtěli jednoznačné stanovisko a pořád kecy a kecy. Dnes je to snad už jasné a MD dá jasné stanovisko , něco podobné jako to z roku 2006. Zatím jsou to pouze dopisy i když mají číslo jednací. Přikládám nějaké slinty pro autoškoly z jejich asiciace.

Doplnění" je to ze zákona 361/2000 včetně novely:

Čl. II zákona č. 297/2011 Sb.

Přechodná ustanovení

1. Řidičská oprávnění jednotlivých skupin a podskupin udělená přede dnem nabytí účinnosti tohoto zákona zůstávají zachována v rozsahu, jaký měla podle zákona č. 361/2000 Sb., ve znění účinném do dne nabytí účinnosti tohoto zákona; tato řidičská oprávnění opravňují ode dne nabytí účinnosti tohoto zákona rovněž k řízení motorových vozidel, která jsou do skupin vozidel se shodným označením nově zařazena tímto zákonem, pokud tomu nebrání omezení nebo podmínění řidičského oprávnění.

Zdroj: .link.


Tady je další odkaz: podotýkám, že BESIP patří pod MD : .link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator