Hanz 397
|
15.11.2012 21:00 -
Re: vstřiky 2.2HDi
|
|
|
Boris1959 napsal(a): Ahoj vem,mám C5ku jen krátce a na diagnostice mě bylo řečeno,e vstřiky jsou téměř mrtvé.Mám dotaz,jestli ty vstřiky můu sám vyndat a poslat na repas,nebo jestli to musím svěřit odborníkům.Někde jsem se tady dočetl,e při zpětné montái se to musí nějak znovu naprogramovat do počítače.Jinak jsem celkem manuálně zručný,na starích autech jsem si větinou ve dělal sám.
Mě vyskočily samy,pár týdnů po koupi(asi je někdo v servisu přede mnou neutáhl ) a co jsem na Citroenech zatím vyndaval,tak ly více či méně dobře,ale v práci na to na autech do r 2002 občas nestačí ani kilový reverzní kladivo...
Jinak,jak u tady někdo psal,je důleitý pohlídat,aby ti dírou po vstřiku do válce nenapadal bordel,a e ho kolem vstřiků a nad nima bývá občas dost... No a kdy bude čistit achty,tak je dobrý dát píst,na kterým čistí,do horní úvrati-kdy ti tam něco spadne,tak ti to nezastaví píst o hlavu a vyletí to ven výfukem.A jetě to doplním vyndáním havky a foukám tam stlačenej vzduch a bordel kale na gravitaci .To je třeba u 2,2 skoro nemoný... |
| |
| |