Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Parking Assistant Faulty - chyba parkovacího asistenta
jruze
19.03.2012 19:51 - Re: Parking Assistant Faulty - chyba parkovacího asistenta
U??vate?
brutar napsal(a):
Zdravím,
prosím vás o radu. Mám C5 II break. Dnes ráno mi přestal fungovat parkovací asisten hlásí to chybu "Parking assistance system faulty". Ještě v sobotu asistent fungoval naprosto bez problémů. Teď o víkendu bylo tenplo a žádná vlkost. Jediný, co jsem dělal v neděli, tak jsem opravoval otevírání skla u zadních dvěří a pak jsem ještě kontroloval usazení nárazníku, protože nárazník úplně nelícuje se světlama, takže jsem s ním trochu hýbal, jesti se to tak dá říct, ale velmi nepatrně.
Při zařazení zpátečky nic nepípne ani se nezobrazí obrázek auta. Zpátečkový světla se rozsvítí normálně. Nereaguje ani přední část auta, kde mám senzory taky.
Myslíte, že by to mohl být kontakt na nějakém čidle v předním nárazníku, jak jsem s tím trochu hýbal? Nebo přes noc odešlo nějaké čidlo?


Díky moc za help.
Brutar


Může a odejde kdykoli bez upozornění - dojeď na diag a ta ti to ukáže - nikdo ti to po netu nedokáže zjistit.(jedno čidlo ti vyřadí celej systém tj. jek předek tak zadek) a jestli se to mohlo stát dopasováváním př. nárazníku - mohlo a zas platí dojeď na diag a ta ti odpoví.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator