02.07.2023 18:31 -
Po umytí nestartuje
|
3363770
|
|
Frančesko
|
Město: Loučeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdar Borci. Auák mám tři roky a ve bez problému. Dnes jsem jel umýt na bezdotykové mytí a u jsem neodjel. Baterie OK, kontrolky OK, startér vůbec netočil, jen jedno cvaknutí. Kámo mi tvrdí, e startér KO. Opravdu můe startér z ničeho nic odejít. Myl jsem ji mnohokrát na té bezdotykové myčce a v pohodě. Čerpadlo OK, ve ok, jen do doby, kdy chci startovat, tak vůbec nic, netočí se. Předem velký dík za rady..
Zdar Borci. Auák mám tři roky a ve bez problému. Dnes jsem jel umýt na bezdotykové mytí a u jsem neodjel. Baterie OK, kontrolky OK, startér vůbec netočil, jen jedno cvaknutí. Kámo mi tvrdí, e startér KO. Opravdu můe startér z ničeho nic odejít. Myl jsem ji mnohokrát na té bezdotykové myčce a v pohodě. Čerpadlo OK, ve ok, jen do doby, kdy chci startovat, tak vůbec nic, netočí se. Předem velký dík za rady..
|
|
03.07.2023 09:51 -
Re: Po umytí nestartuje
|
3363780
|
|
jruze
|
|
|
Frančesko napsal(a): Zdar Borci. Auák mám tři roky a ve bez problému. Dnes jsem jel umýt na bezdotykové mytí a u jsem neodjel. Baterie OK, kontrolky OK, startér vůbec netočil, jen jedno cvaknutí. Kámo mi tvrdí, e startér KO. Opravdu můe startér z ničeho nic odejít. Myl jsem ji mnohokrát na té bezdotykové myčce a v pohodě. Čerpadlo OK, ve ok, jen do doby, kdy chci startovat, tak vůbec nic, netočí se. Předem velký dík za rady..
Ano můe - zkus na něj poklepat - slyí cvakat cívku ? zkus propjit slabej drátek s + pólem aku ( kdyby necvakala cívka , pokud cvaká tak propijit ty dva silné vývody na starteru - jestli se roztočí - bez zařazené rychlosti !!! ) - asi má pravdu 😉
Ano můe - zkus na něj poklepat - slyí cvakat cívku ? zkus propjit slabej drátek s + pólem aku ( kdyby necvakala cívka , pokud cvaká tak propijit ty dva silné vývody na starteru - jestli se roztočí - bez zařazené rychlosti !!! ) - asi má pravdu 😉
|
|
03.07.2023 23:44 -
|
3363891
|
|
miskod
|
|
|
Mal som to iste. Bolo to ukostrenim na prevodovke. On ten hlinik na elektriku velmi nie je.
Mal som to iste. Bolo to ukostrenim na prevodovke. On ten hlinik na elektriku velmi nie je.
|
|
06.07.2023 21:17 -
|
3363971
|
|
Frančesko
|
Město: Loučeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky za info chlapy.
Nakonec proběhla výměna celého startéru. Přítel sestřenice mi sehnal repasovaný za 2000 kč.
Díky za info chlapy.
Nakonec proběhla výměna celého startéru. Přítel sestřenice mi sehnal repasovaný za 2000 kč.
|
|
| |