Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Diskuzní fórum / C5club / C5club vs super Chrysler forum
18.02.2017 22:11 - C5club vs super Chrysler forum 3041262
Stirius
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v ExclusivePočet příspěvků: 229

99 Poslat soukromou zprávu
Nazdárek,

už sem moc nechodím, protože mi bohužel moje C5ka umřela na podzim, totálka to byla . A řešil jsem co dál a nakonec jsem koupil Chrysler Town and Country 3.8 benzín v plynu, protože často fičíme kitovat do Řecka, Polska, máme přírůstek první do rodiny a tak. Takže jsem potřeboval něco většího, kam si udělám vzadu i postel .

No, ale chtěl jsem jen víceméně poděkovat Jumepovi za pomoc v minulosti, a už telefonickou nebo i osobní, když jsem u něho byl. Protože právě teď se docela směju a jsem trošku vytočený, co předvádí na Chrylser foru .link.

Projděte si tohle vlákno .link.

V dobré víře jsem řekl, co na fórku nefunguje a doplnil i screen apod. Kluk, co má v profilu IQ 138 je tak skvělý, že pro dobro clubu mi dal banánek na 12 měsíců, lol, wtf? A abych mohl psát dál, tak šup šup, přisyp do kasičky 300,-

Jako sorry, ale náklady na hosting a provoz fóra jsou ročně když MOC tak 2.000,- a to přeháním, protože to, co tady i tam je dokáže fungovat na free hostingu úplně v pohodě. Ale i kdyby, platba má být za to, že podpoříme, že forum chceme podpořit a jsme tam rádi. To tady nemůže být ani náhodou. Mám třeba herní fórum, je nás tam 30, složili jsme 3 litry bez keců a rádi a máme na 3 roky pokoj.

Takže jen chci říct, že jsem rád, že aspoň tady panovala vcelku přátelská nálada a vždycky se tu vše vyřešilo a obecně když jsem měl jakýkoliv problém, tak jsem lezl vždycky sem, hledal a problém i s mým technickým antitalentem byl vyřešen. Na chrysleru mi kluk dal ban i na IP a další věci (což jsem stejně obešel, proxy je to nejmenší). A napsal jsem mu mou reakci. Níže jen dávám mé a jeho texty, protože je může smazat, aby náhodou neměl špatnou karmu, hehe

Takže važte si zdejšího fóra i přístupu a pokud někdy koupíte Chryslera, pozor, kam se jdete upsat

1.
Za mě tady nefunguje plno věcí. Trvalé přihlášení. Pokud mi někdo odpoví na příspěvek, tak na mobilu a myslím ani na kompu nejde link, abych se na něho rovnou podíval apod... Toto forum je bohužel dle mého názoru hodně staré a fixy asi nikdo neřeší. Ale tím se nechci nikoho dotknout, sám mám fora, webové stránky atd. takže vím, že to není sranda. Ale těch pár fixů tady by nebylo složité udělat...

Více na: .link.

2. No, jak píši, trvalé přihlášení mi tu vůbec nefunguje a pokud v gmailu v mobilu vlezu na zprávu, třeba i tady reakce, co mi došly mailem, tak link není link, je to čistý text, na který nejde kliknout. Takže z mobilu sem nikdy nelezu, protože to fakt nechci prstem označovat a kopírovat do prohlížeče... :-/ PS: Že jste to vy, hodil jsem obrázek z mobilu.

Více na: .link.

3. Na mobilu jsem v mailu, gmail appka, ne tu. A tam prostě url prokliknutelné není, to je chyba, jak jsou nastavené emaily a hyperlinky pro mobilní zobrazení. A na nepamatování cookies a uložení loginu to nemá vliv

Více na: .link.

4. Admin:

stirius: jseš hlupák. Na vylepšování webu se pracuje pořád a tyhle kecy si nech od cesty. Vidíš do vývoje software jak husa do flašky a dělᚠchytrýho? Jinak trvalé přihlášení normálně všem funguje. Kromě těch, co používají v mobilu v prohlížeči funkci na šetření dat. Inteligentní člověk by se ale ozval webmasterovi, že něco nefunguje - viz v hlavním menu položka Kontakt. Notifikační emaily se posílají ve formátu plain TEXT, takže je jen o inteligenci emailového klienta, zda z toho udělá odkazy. Jinak Gmail z toho odkazy normálně dělá, takže je chyba někde na Tvém přijímači či mezi židlí a dotykovou obrazovkou.

Více na: .link.



Poslal jsem mu zprávu PMkem:

Nazdar, tady Stirius. Divil by ses, mám web, kam chodí denně 2.000 unikátních uživatelů, fóra vedu už asi 20 let, mám pod sebou x desítek lidí apod. Ale když se ti tak dobře soudí, tak jasně, je to jednodušší.

V celém topicu jsem neměl ANI JEDEN vulgární nebo nevhodný výraz, pouze jsem upozornil na chyby, které mi to dělá na mobilu a doplnil OP (pokud víš, co je OP) a jak funguje (nefunguje) cookies pro trvalé přihlášení. Jestli tohle je tvůj způsob, jak hledat chyby a řešit je ve prospěch uživatelů, tedy banovat lidi, co jsou aktivní na fóru a chtěli jej zlepšit nahlášením problémů, kteří dávají fotky, důkazy a dokonce třeba radili ostatním, co koupit, jak vyřešit klíčky apod. tak je mi to líto. Upřímně, ještě jsem nezažil kromě trollovacích fór a dětí stav, kdy za diskuzi k věci bez jakýchkoliv urážek by byl někdo na rok zabanovaný.

Ale pokud je tohle tvůj systém, jak vydělávat peníze a abych byl nucený zaplatit 300 za to, že tu budu moci být aktivní, tak je mi to líto, ale to neudělám. Buď je to tu vedené a řízené rozumně a potom bych třeba i rád přispěl, nebo se tu vydírá a banuje a to nebudu podporovat. Stejně tak jako že jsem chtěl na jaro dělat přestavbu a postel v autě, ale logicky tu nebudu dávat fotky a návody, protože to nepůjde a vlastně jsem dost znechucený celou touto situací.

Takže ti přeju super forum, kde všichni lidi platí, jinak jsou zabanovaní.

S pozdravem

Karel


  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator