Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Projekt C5mapa
alx
02.03.2009 00:10 - Re: Projekt C5mapa
Administr?tor
Chtel bych upozornit ....... informovat vsechny uzivatele, ze poloha na mape zavisi na presnosti zadani adresy ve vasem profilu a zaroven nastaveni zda udaj ma byt viditelny.
To znamena, ze pokud nechcete, aby nekdo vedel presne odkud jste, staci polozku nechat vyplnenou, ale nezaskrnout policko pred ni. Mluvim ted o osobnich udajich v uzivatelskem panelu.
Takze pro priklad, kdyz zadam Praha, zobrazi se vase poloha uprostred prahy, pokud zadam Praha 5, zobrazi se poloha nekde uprostred prahy 5, pokud zadam Praha - Smichov, najde to prahu Smichov apod.
Pokud chcete aby se ukazala presna pozice, staci zadat a zaskrtnou ulici a cislo domu.

Zobrazeni mista, ktere se ukaze v mape na zaklade vami zadanych udaju si muzete zkontrolovat take na .link. kde staci do vyhledani zadat vasi adresu, tak jak byste ji vyplnili v profilu. Tzn. napr.: Praha - Dejvice. apod.

Udaje o poloze jsou pristupne pouze registrovanym clenum!

Mapa je stale jeste tzv. Beta verze. To znamena ze se na ni stale pracuje a to co vidite, rozhodne neni finalni podoba. Pribudou pravdepodobne dalsi funkce, nove ikony, mozna i vice colitelnuch polozek pro zobrazeni v informacnim okenku atd atd.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator