Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: problemy s com2000
.45acp
21.11.2023 21:07 - Re: problemy s com2000
U??vate?
Nejsem až takový odborník na elektriku a elektroniku, nevím, jak se honí v drátech volti s ampérama a v počítači jedničky s nulama. Ale se svou kritikou jednání autodiaga, která byla před časem adminem nakonec smazána jsem úplná nula. Nedokážu teda posoudit, kdo zde má pravdu (ani za jednoho nedám ruku do ohně), ale pokud teda má autodiag pravdu, nedokáže ji slušným způsobem obhájit. Vždy musí být někdo za úplného pitomce a autodiag za hvězdu.
Kde jsou ta polopatická vysvětlování pro nás ostatní pitomce z pera jumepa a jruze i dalších trpělivých. Kteří dokážou i úplnému pitomci sáhodlouze vysvětlit, že se například do auta nenastupuje pátými dveřmi, ale, že řidič nastupuje dveřmi, co jsou první na levé straně, kde je i volant.
Ale ono již asi nic není jako před desíti roky. Koule už taky jsou v lepším případě z druhošky (pokud teda vůbec jsou). Hydra je už minulostí. A tady zůstane už jen pár zoufalců, kteří budou udržovat své veterány v provozu. A tito "pitomci" se nakonec budou bát se na něco zeptat, aby nebyli za ještě větší pitomce.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator