Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
Bačus
18.04.2023 14:26 - Re: Auto se nezvedá
99
Zdravím všechny C5.
Chtěl jsem se zeptat, jak je to s tlakem v nádržce hydraulické kapaliny.
Před rokem jsem dolil cca 2 litry LDS kapaliny, provedl několikrát zvednutí a snížení polohy vozidla a vše OK. Dnes jsem opět přezouval kola na zvedáku a zapomněl jsem zvednou auto do horní polohy, tak jako na jaře. Auto samozřejmě sjelo do nejnižší polohy. Následně začala kapat hydr. kapalina pod pravým předním kole na zem (cca 1 dcl). Pravděpodobně vytéká přepadem nebo jiným místem pod nádržkou a čerpadlem. Po otevření víčka, si víčko tzv. lehce odfouklo (vyšel vzduch). Je to normální nebo může být víčko přicpané a tvoří se tlak v nádobce. Po otevření víčka a snížení tlaku kapalina přestala kapat. Jinak kapalina neutíká. Hydractice 3+ bez problémů.
Před tím než jsem kapalinu doléval, problém nebyl. Po dolití kapaliny v nejnižší poloze auta kapalina nedosahovala ani spodního okraje koše. Je možné, že ji tam je i přesto více než má být.
Co se týče nezvedání auta z nejniží polohy po zvednutí na zvedáku, vždy pomůže chytnou auto pod podběhem a s autem zahoupat. Pak se chytne a už se zvedá.
Děkuju za rady a typy.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator