Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
agos
10.01.2021 13:45 - Re: Chiptuning
99
Tony_Z napsal(a):
Sakra chlape, když to chceš měřit na brzdě, tak se nediv, že to bude skoro stejné. Nauč se princip a funkci EGR, a víš kdy, a jak měřit.

Mám rád tvé příspěvky, dost často pomůžeš. Ale v tomhle mi prosím ústa nezacpávej, dokud se nenaučíš, jak EGR funguje.


K tomu čistě. Na svém RHZ jsme najel 150tkm. EGR celou dobu funkční a rozhodně problémy se zanášením nemám.
Zrovna tak jsem nedávno preventivně "rozebral" EGR na 1.5dci 66kw Renault - v podstatě nebylo co čistit, na stěnách asi 0,5mm tlustý sazomazový film - nic co by bránilo průtoku vzduchu - auto s 200tkm. ( V rodinných rukách cca 80tkm, kdy to čistěno rozhodně nebylo.)


Tam nie je o čom ,Už mi nejaký motor prešiel rukami A to Egr a zanesené sanie neprospieva žiadnemu motori! A to nehovorím že som mal párkrát na stole motor ktorý strhol tú zmes oleja a sadzí dos spalovaku a dovi.... ,Prosté ty nevieš o čom píšeš aspoň keď sa na to pozrieš z tohto pohžadu ako sa dívam ja, je evidentné že nemᚠs autami tožko skúsenosti, ako nič zlom Ale dal by som ti vyčisti pár saní A hlavne také v ktorých sú klapky ktoré sú mnohokrát znefunkčné Práve kvôli tomu čo tam na robí Egr , A to má za následok Ne správny chod motoru a tým pádom aj horšie emisie v reále !!!Alebo potom podža tvojej úvahy = nechajme to tak a auta nám môžu sta doma bez emisnej kontroly...Porovnaj si data z emisných kontrol na rovnakých autách s čistým saním a zaneseným

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator