Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: service.citroen.com
jruze
23.03.2020 10:27 - Re: service.citroen.com
U??vate?
Já se divím že to spíš vůbec uvolnili - aby mohli prodávat musí zajistit nejen díly ale servisní sí a aktuálně školit mechaniky a to stojí také nemalé peníze.Ty stránky jsou vlastně pro servisy a né pro uživatele - uživatel má chodit(jezdit) do zn.servisů .
Já odebírám spoustu dílů origo tak proč by mne blokovali ? (já si to vyhledám - odešlu(nebo telefonicky) zadám obj.č. skladnici(technikovi) -ušetřím mu čas s vyhledáváním - z pohledu provozovatele serveru (stránek service stránek) jsem aktivní odběratel (né jen čumílek který šmíruje kdo a za kolik prodává a o kolik je okradli od druhošky) - nemyslete si že nesledují fóra a další kde si přečtou jací jsou zloději atd... tak to zaříznou a ti co si to zaplatí a rozpočítají (nebo by si rozpočítali) tuto částku k dílům budou ještě dražší.To že ti to technik,servisák řekne a poradí atd. je jeho dobrá vůle né povinost. (ono na těch stránkách bylo-je že kopírování a rozšiřování obsahu je zakázáno!!! to že ti to třeba autodiag pošle je z jejich pohledu porušení pravidel.
I blbá Kellyna když ti prodá třeba plničku klymy tak je její povinnost tě proškolit a chce tuším 1500,-(dostaneš ,,certifikát" že tu mašinu můžeš používat- bez toho ti nesmí prodat plyn)
Pojišovna po mne chce dokad-dodák-fakturu na origo díly když je chci od nich zaplatit jinak zaplatí druhošku nebo 50% (proč by někdo měl mít přístup a ,,oškubat" pojišovnu za využití stránek pro zn.servisy)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator