Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
jruze
13.03.2018 09:17 - Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
U??vate?
Devilian napsal(a):
JRUZE: Vsak prave preto chcem ten brzdic opravit a nemenit ho za iny. Ako som uz totiz pisal, novy nahradny diel na citroen z mojej skusenosti vydrzi tak tak prikazanu zarucnu dobu. A brzdy su ako vravis velmi dolezite. No nic, zajtra to odveziem do servisu. Dnes si zajdem kupit par M6 srobov na normalny kluc, a dam tam tie. A uvidime co ta prachovka. Aj ked v servise mi povedali, ze toto nerobia, ze to rovno vymenia za novy brzdic. Ale tiez by som to takto na ich mieste robil- menej prace a vacsie prachy. Dufam ze to ale rozbehaju a potom to uz budem robit pravidelne ja.
Len naozaj dufam, ze nie je zadreta rucna na tom novom brzdici..


Jak je to tvé auto staré a kolik má najeto ? to jsou původní brzdiče ? kolik let a Km na tom autě ještě najedeš ?

Já mám jedno r.v. 2005 (brzdy původní - kotouče a destičky né,ale lana a brzdiče ano - najeto +- 230000Km - brzdy OK) další auta r.v. 2007 brzdy jako u té z 2005 nájezd 130,220 a 450000Km a po těchto Km klidně dám brzdiče nové páč budou na dalších deset let když to auto tak dlouho bude ještě jezdit.

Mám sebe i auto docela rád a jezdím rychle.(jo zapoměl jsem dodat že se zřejmě opotřebují jen gumičky a pístky - těleso brzdiče né že jo ? třmeny také ne.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator