Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nestartuje / C5 I 2.0i 16V
jruze
31.12.2017 14:28 - Re: Nestartuje / C5 I 2.0i 16V
U??vate?
biftek napsal(a):
Na autě před půl rokem odešel centrál na DO,před rokem podavací čerpadlo jinak 3.roky bez závady . Před 3.týdny auto spadlo uplně na doraz a nešlo zvedat ,stalo se během jízdy , zkoušel jsem klasické rady (odpojit baretku, atd.)
nic nepomohlo odtáhnul jsem to ke známému,který kdysi dělal léta mechanika přímo v citroenu ,že se na to mrkne . dojel jsem k němu: napojil na Dia, nic . Pak přede mnou zvedl vůz na zvedáku,tak že byl ve vzduchu jen předek , aby se pod něj mohl kouknout , v tu chvíly se auto začalo zvedat na zadní nápravě , tak ho dal ze zvedáku dolu a vše začalo fungovat . TAK A TEĎ TA ZAHADA : od té doby se auto nepovedlo nikomu nastartovat DIA hlásila že je KO řídící jednotka motoru + BSI , známej už nevěděl co dál tak sme to dotáhly do autorizáku v MB ,kde mi po připojení na DIA ve vší slušnosti oznámily a to hodím ze skály že naprosto netušej co s tím , můžou to tam prej 14 dní zkoumat ale to pak může taky vyjít na stejný peníze jako nová C5 .
auto jsem odtáhnul tedy domu ,sehnal jsem bourané ze stejnou motorizací koupil : motorovou jednotku+BSI+BSM+klíček z kroužkem IMO přehodil to a výsledek ( začal fungovat DO ale auto pořád mrtvé)
tak a kdo teď bude tak chytrej a poradí mi co s tím mam dělat


Je v diag jednotka motoru v odblokovaném stavu? Všechny pojistky jsou OK? Není (nehlásí imo OFF)?
Asi bych začal kontrolou kabeláže u pravého př.světlometu a popř. jiné BHI je málo informací Podávací čerpadlo běží ? při startu synchronizace ano ? Co to hlásí za chyby ?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator